субота, 24 серпня 2013 04:00

Депардьє стверджує, що ніколи не залишав Францію

Депардьє стверджує, що ніколи не залишав Францію
Фото: woman.ru

Актор Жерар Депардьє, який отримав нещодавно російське громадянство, заявив в інтерв'ю журналу Figaro Magazine, що ніколи не залишав Францію, назвавши "величезним" непорозумінням розмови про це.

"Я ніколи не залишав (країну)! Я не хочу бути закритим кордонами, я вільна людина. Я відчуваю себе як вдома скрізь у Європі", - сказав легендарний актор.

Він зазначив, що як і раніше любить Францію, регулярно в ній буває. Депардьє додав, що все ще є власником ресторанів на території своєї батьківщини. "У цих закладах працюють понад 80 людей", - навів актор ще один аргумент на користь своєї прихильності Франції.

У статті, яка, в основному, присвячена гастрономічним поглядам актора, він розповів і про те, що б подав першим особам Франції, якби йому довірили готувати для них обід. Так, для прем'єр-міністра країни Жан-Марка Ейро він би приготував холодного хека під цибулевим соусом, а для президента Франсуа Олланда - курячий жюльен і бутерброд зі смальцем.

Наприкінці минулого року Депардьє, обурений планами уряду Франції збільшити "податок для багатих" до 75%, заявив про намір відмовитися від французького громадянства. На початку січня актор отримав російський паспорт, однак зберіг французьке громадянство. Пізніше Депардьє також отримав постійну прописку в столиці Мордовії Саранську. Згодом стало відомо про його намір отримати громадянство ще семи країни. За його словами, чим більше у нього буде паспортів, тим більше країн він зможе відвідувати без віз.

Зараз ви читаєте новину «Депардьє стверджує, що ніколи не залишав Францію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі