пʼятниця, 02 лютого 2024 09:10

Гроші та перемоги чекають їх на кожному кроці - хто ці знаки-щасливчики

Гроші та перемоги чекають їх на кожному кроці - хто ці знаки-щасливчики
Таланитиме у всьому. Дійте і досягнете бажаного. Фото: pixabay.com

2 лютого - день особливий. Це час зцілення і процвітання, самозаглиблення та розвитку. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Прокидайтеся якомога раніше і беріться за справи, які хочете зробити добре, - говорить астрологиня. - Вам щаститиме на надійних бізнес-партнерів. Доля зводитиме з талановитими людьми, які залюбки ділитимуться своїми здібностями. Найкраще цей день пройде у Стрільців, Риб і Козорогів. Гроші та перемоги чекають їх на кожному кроці. Таланитиме у всьому. Дійте і досягнете бажаного. Це особливий час для тих, хто шукає свою половинку. Кузени, брати і сестри нарікатимуть на самотність. Вони попросять вас познайомити їх із кимось. Не дивуйтеся, якщо свою пару знайдуть серед ваших друзів".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Помітите світло в кінці тунелю. Набридне коритися обставинам і накопичувати досвід. Облаштовуйте оселю – свій надійний тил. Зміни не забаряться. Проявіть себе як сильний лідер і непересічна особистість.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Задумаєтеся над відкриттям власної справи. Вкладайте гроші у невеликі проекти. Займайтеся дизайном і флористикою, вивчайте програмування. Щастя поселиться у вашому домі. Час прийняти пропозицію руки і серця.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Бракуватиме міцного внутрішнього стрижня, аби швидко рвонути вперед. Не зупиняйтеся на досягнутому. Записуйтеся на тренінги, вирушайте на майстер-класи.

Рак (22 червня - 22 липня)

Особливим буде ранок цього дня. Приглядайтеся до людей, з якими зведе вас життя. Все, що зникатиме та ламатиметься, піде вам на користь. Навіть невдачі прийміть із вдячністю. Доля застерігає вас від більших неприємностей.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Справи підуть краще. Утримайтеся від обміну і продажу житла. Брати шлюб краще влітку. Щедрими на добрі події будуть вихідні. Насолодіться приємним товариством.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Пам'ятайте: усе, що нас не ламає, робить сильнішими. Це час підведення підсумків чергового етапу життя. Оцініть свої здобутки за попередні 5 років. Подумайте, що заважає успішно вирватися вперед.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бажання цих чотирьох знаків здійсняться протягом тижня

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Загострюються сімейні конфлікти. Якщо вчасно не звернетеся за порадою до психолога – розлуки не уникнути. Залишайтеся чесними самі з собою. Добро повернеться до вас сторицею. За все погане доведеться відповісти сповна.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Це час підготовки до грандіозного стрибка. Скористайтеся можливістю покращити матеріальне становища. Робіть усе для того, аби досягти бажаного: навчайтеся, ходіть на співбесіди, демонструйте свої сильні сторони.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Образи віддалятимуть вас від партнерів. Спробуйте прислухатися до власного серця, а не пліток. Конфлікти у родині провокуватимуть діти. Не піддавайтеся на їхні маніпуляції.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Найважливіші події відбудуть у сімейному житті. Ходіть на побачення, знайомтеся з людьми, які вам подобаються. Не бійтеся зробити перший крок.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Вивчайте іноземну мову. Скоро зрозумієте, наскільки це вдале капіталовкладення. Не будьте надто відвертими з новими знайомими. Нашкодите собі.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Прибутковими будуть перші тижні лютого. Отримаєте премії і виплати, які не дійшли до ваших рук торік. Вдалими виявляться відрядження.

Рік Зеленого Дерев'яного Дракона розпочнеться 10 лютого. Астролог розповів, як його зустріти та задобрити.

Зараз ви читаєте новину «Гроші та перемоги чекають їх на кожному кроці - хто ці знаки-щасливчики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі