пʼятниця, 26 вересня 2014 11:58

"Действуй, Путин". Крым наш! - новий хіт для любителів "русского мира"

"Действуй, Путин". Крым наш! - новий хіт для любителів "русского мира"
warnet.ws

У Росії складають пісні про захоплення Криму і прославляють агресію президента Володимира Путіна.

На одному з концертів у Москві самодіяльний колектив виконав пісню "Дій, Путін!"

Відео виконання даної композиції викладене на YouTube.

Нагадаємо, 28 лютого озброєні люди, серед яких були російські військові, переодягнені у форму "Беркута", захопили будівлю Верховної Ради АРК. За відсутності кворуму депутати під дулами автоматів проголосували за призначення неконституційного референдуму.

2 березня в Криму з'явилися "зелені чоловічки", які захоплювали українські військові частини. Військових без розпізнавальних знаків президент РФ Володимир Путін пізніше визнав.

16 березня в Криму неконституційний референдум відбувся. За приєднання до Росії на ньому, за підрахунками окупантів, нібито проголосували 96,77%. Процес волевиявлення кримчан супроводжувався порушеннями.

17 Путін березня підписав указ "Про визнання Республіки Крим" суверенною і незалежною державою.

20 березня Держдума Росії ратифікувала міждержавний договір про прийняття до складу Росії нових суб'єктів - республіки Крим та міста федерального значення Севастополя, таким чином анексувавши АР Крим у України.

Зараз ви читаєте новину «"Действуй, Путин". Крым наш! - новий хіт для любителів "русского мира"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі