четвер, 21 березня 2024 08:02

Спецтема: Війна Росії проти України

Де минулої доби атакував ворог: Генштаб повідомив деталі

Де минулої доби атакував ворог: Генштаб повідомив деталі
Близько 150 населених пунктів постраждали від обстрілів. Фото: Генштаб ЗСУ

70 бойових зіткнень відбулося минулої доби.

Ворог завдав чотири ракетних та 69 авіаційних ударів, здійснив 123 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Про це пише Генштаб у зведенні.

Під час нічного масованого ракетного удару по Україні, за попередніми даними, застосували вісім крилатих та три балістичні ракети. ППО знищила всі ракети.

Від обстрілів постраждали близько 150 населених пунктів.

"Наші воїни продовжують активними діями завдавати окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту", - йдеться у повідомленні.

Авіація Сил оборони за добу завдала ударів по 10 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Масований обстріл України - скільки ракет вдалось збити

Волинський та Поліський напрямки

Оперативна обстановка залишається без суттєвих змін.

Сіверський та Слобожанський напрямки

Противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить диверсійну діяльність.

Куп'янський напрямок

Ворог наступальних (штурмових) дій не вів.

Лиманський напрямок

Наші воїни відбили 17 атак противника у районах Білогорівки й Золотарівки Луганської області та Ямполівка, Тернів, Роздолівки і Веселого Донецької області. Там ворог за підтримки авіації намагався прорвати оборону наших військ.

Бахмутський напрямок

Наші захисники відбили п'ять атак росіян у районах Богданівки, Іванівського та Кліщіївки Донецької області.

Авдіївський напрямок

Наші захисники відбили 14 атак ворога у районах населених пунктів Бердичі, Семенівка, Тоненьке, Первомайське, Нетайлове, Невельське Донецької області.

Новопавлівський напрямок

Сили оборони стримують ворога у районах Красногорівки, Георгіївки, Новомихайлівки, Водяного та Урожайного, де росіяни за підтримки авіації 24 рази намагалися прорвати оборону наших військ.

Оріхівський напрямок

Ворог сім разів за підтримки авіації атакував позиції наших захисників у районах Старомайорського Донецької області та Роботиного Запорізької області.

Херсонський напрямок

Окупанти намагаються вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Минулої доби було три атаки на позиції наших військ.

У ніч на 21 березня російські окупанти запустили по Києву ракети.

У Шевченківському районі за попередніми даними отримав пошкодження багатоповерховий житловий будинок. Там загорілася квартира.

Є пошкодження у Святошинському і Подільському районах.

На цю хвилину достеменно відомо про двох постраждалих - дівчинки 11 років та чоловіка 38 років. Загиблих немає. Інформація оновлюється та уточнюється.

Зараз ви читаєте новину «Де минулої доби атакував ворог: Генштаб повідомив деталі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі