четвер, 04 липня 2013 15:12

Що чекає на Україну після Януковича — найцікавіше у новому номері журналу "Країна"

 

Головною темою нового номеру журналу "Країна" є аналіз ситуації та роздуми фахівців стосовно того, які зміни чекають на Україну в разі відходу від влади Віктора Януковича.

"Революція в Україні навряд чи відбудеться. Найімовірніше, що наступна влада буде така сама, як у період 2005-2010 років. Вона повторить шлях "помаранчевих". І лише після того можуть прийти нові політичні сили".

Юрій ЛОГУШ, підприємець

Далі "Країна" пише:

Примирення - це постійний процес, а не одноразові акти. Теперішні польсько-українські стосунки стали заручниками політиків, які дбають більше про електорат, аніж про довготривалу перспективу. Тому не можна залишати їх у руках таких політиків.

Ярослав ГРИЦАК, історик

Більшість злочинів скоюють о першій ночі. Найбезпечніше жити в Тернопільській та Івано-Франківській областях.

Роман МЕЛЬНИК, автор кримінальної карти України

Татуювання не роблю неповнолітнім. Батьки можуть подати в суд. Усі татуювальники – трудоголіки. Працюють із раннього ранку до пізнього вечора. Майже не виходять зі студій.

Віталій KOMA, майстер тату

"Ховати т. Скрипника М. О. без поваги, що звичайна для членів ЦК". Коли Скрипника не стало, його вчорашні колеги з політбюро проїхалися по всій Україні, проводили збори і розвінчували Миколу Олексійовича як людину, яка не витримала принципового підходу до себе.

Валерій СОЛДАТЕНКО, історик

"Президент Саакашвілі має декілька моїх робіт, здебільшого, на шовку. Одна висить у кабінеті, де він приймає гостей"

Русудан ПЕТВІАШВІЛІ, художниця

"Моя мама померла у 26 років. Досі сниться, як тато стоїть коло неї на колінах, плаче, цілує їй ноги, а вона вже не стогне, просто хрипить і облизує пошерхлі губи"

Роб ПГАТА, учитель

"З'явилась інформація, що стріляв генеральний прокурор - і вибухнув величезний скандал. Почали говорити про мафізацію власності, коли вона ділиться між політиками та бізнесменами, близькими до влади"

Ігор БОЦАН, політолог

"Страх нагадує, що ми родом із лісу і брати наші - тварини, які кидаються навтьоки на кожен підозріливий шурхіт"

Мар'яна ГАПОНЕНКО, письменниця

"Чоловікові з чубом у маршрутці не пасує сидіти при жінках"

Мирослав РЕШЕТИЛО, історик

Про це та інше ми пропонуємо вам дізнатись, читаючи журнал "Країна" № 179 від 4 липня.

Друковану версію ви можете придбати у точках продажу преси або передплатити (передплатний індекс — 37278).

Ваші враження про журнал і статті надсилайте на адресу [email protected] або пишіть на сторінках Журналу у соціальних мережах http://vkontakte.ru/club.kraina та http://www.facebook.com/kraina.journal

Зараз ви читаєте новину «Що чекає на Україну після Януковича — найцікавіше у новому номері журналу "Країна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі