субота, 19 листопада 2022 06:01

Що зробити у вихідні, аби успіх переслідував до кінця року – гороскоп на 19-20 листопада

Що зробити у вихідні, аби успіх переслідував до кінця року – гороскоп на 19-20 листопада
Поява чотирилапого улюбленця в домі в цей час принесе щастя родині. Фото: pixabay.com

19-20 листопада нестерпною стане самотність. Не засиджуйтеся вдома. Гуляйте, подорожуйте, зустрічайтеся з цікавими людьми. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Вдалий час для побачень і зізнань у коханні, – каже астрологиня. – Не приховуйте почуттів. Серйозні ділові зустрічі краще відкласти. Зосередитися на роботі буде важко. Розсіюватиметься увага. Більше часу проведіть з малечею й домашніми тваринами. Поява чотирилапого улюбленця в домі в цей час принесе щастя родині. Щоб успіх переслідував до кінця року, в ці вихідні пожертвуйте частину заробленого на потреби нужденних. Переказуйте кошти на рахунок волонтерів. Ваша щедрість повертатиметься сторицею. Не переривайте навчання. Це дасть гарні результати. Добре пройдуть співбесіди та конкурси. Вдалі будуть покупки. Якщо планували придбати побутову техніку для дому, зробіть це в неділю. Ускладнюється епідемічна ситуація. Уникайте тривалого перебування серед натовпу. Більше часу перебувайте на свіжому повітрі".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Таланитиме тим, хто займається продажами. Не опустіть шанс вигідно збути товар. Рекламуйте його в інтернеті, просіть клієнтів залишати позитивні відгуки про ваші послуги в соцмережах.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Довіряйте передчуттям. Випадковостей не буде. Беріть від життя усе. Вдалий період купувати будинок чи гараж.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Пошкодуєте, якщо реанімуєте давні стосунки. Відмовтеся, навіть якщо така ініціатива надійде від колишніх коханих. Нічого доброго ця спроба не принесе.

Рак (22 червня – 22 липня)

Ламатимуться телефони, комп'ютери, автомобілі. Не розпочинайте судові процеси. Відкладіть розподіл спадку. На перевтому нарікатимуть діти й онуки. Зменшіть кількість гуртків і помітите, як покращиться їхнє самопочуття.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Ревнощі братимуть гору над розумом. Кохані багато часу проводитимуть за межами дому. Довіряйте. Вони кохають тільки вас. Відмовтеся від алкоголю. Зменшіть кількість спожитої кави.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Отримаєте зарплату, яку затримували. Не поспішайте щось змінювати в особистому житті. Ризикуєте втратити стосунки з коханими. Гідної заміни не знайти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ДТЕК повідомили погані новини для жителів Києва й області щодо відключення світла

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Навколо багато спокус, але це не означає, що варто набратися кредитів і задовольнити всі бажання. Розпрощайтеся з ненадійними роботодавцями. Припиніть стосунки, які частіше засмучують, ніж приносять задоволення. Вагітним жінкам слід більше часу проводити в ліжку.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Економйте. Заощадження скоро стануть у пригоді. Оформлятися на роботу краще в суботу після обіду, купувати побутову техніку – в неділю.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не поспішайте приймати рішень із фінансових питань. Прислухайтеся до людей, які знають ціну грошам і вміють мудро розпоряджатися ними.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Отримаєте запрошення на роботу за кордоном. Та пакувати валізи не спішіть. Вивчіть усі підводні камені. Порадьтеся з коханими.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Зміните думку про оточення. Давно слід перервати дружбу з тими, хто ставить палиці в колеса. Запрошення працювати за кордоном отримаєте в неділю. Розглядайте його разом з коханими. Не варто купувати нерухомість. Це буде холодне, сире та незатишне помешкання.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Вихвалятися досягненнями не слід. Колеги заздритимуть, а не захоплюватимутьс. Якщо плануєте завести кота чи собаку, робіть це у вихідні. Відвідайте притулок для тварин. Там знайдете вірного друга на все життя.

19 листопада до України прийде черговий південний циклон. Тому в суботу очікують майже всюди складні погодні умови. У деяких областях очікується налипання мокрого снігу, ожеледиця та хуртовини.

Зараз ви читаєте новину «Що зробити у вихідні, аби успіх переслідував до кінця року – гороскоп на 19-20 листопада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі