понеділок, 31 травня 2021 12:38

Що зробити в останній день весни, щоб бути здоровим улітку

Що зробити в останній день весни, щоб бути здоровим улітку
Знадобиться уміння чекати та приймати виважені рішення. Фото: pixabay.com

31 травня - період загострення серцево-судинних захворювань. Частіше непокоїтимуть нервові розлади. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Більшість неприємностей виникатиме через невиконання людьми обов'язків, - говорить астрологиня. - Будьте надійними в словах і вчинках. Знадобиться уміння чекати та ухвалювати виважені рішення. Беріть не кількістю, а якістю. Підходьте ґрунтовно навіть до малих справ. Будьте щирими в почуттях. Ставайте на захист справедливості. Шляхетність високо цінуватиметься. Не йдіть на компроміс із власною совістю. Не плануйте важливих змін у своєму житті. Зберігайте те, що маєте. Це додасть наснаги на все літо. Хочете почуватися здоровими, відвідайте цього дня сімейного лікаря та кардіолога. Профілактичний огляд врятує від багатьох неприємностей у майбутньому".

Овен

Спазми судин головного мозку викликатимуть головний біль. Майте при собі знеболювальне. Уникайте стресових ситуацій.

Телець

Є небезпека защемлення нервових закінчень між дисками хребта. Непокоїтиме різкий біль у спині. Не терпіть. Зверніться за допомогою до лікаря.

Близнюки

Загострюються хронічні хвороби статевих органів. Активізуються запальні процеси в організмі. У разі погіршення самопочуття вчасно зверніться до лікаря.

Рак

Турбуватимуть болі в спині. Завітайте до мануального терапевта. Лягайте спати на ліжко із твердою поверхнею. Не кладіть під голову великі подушки.

Лев

Погіршиться стан хворих на серцеву недостатність. Може з'явитися задишка навіть у здорових людей. Зміна погодних умов відбиватиметься на роботі серця.

Діва

Присвятіть цей день косметичним процедурам. Добре доглянута шкіра обличчя приверне увагу навколишніх. Знадобиться менше декоративної косметики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 31 травня: кому останній день весни готує незабутній сюрприз

Терези

Активізуйте кровообіг. Зранку прийміть контрастний душ. Замість кави пийте чай з цілющих трав.

Скорпіон

Не плануйте відпочинку серед натовпу. Ви повернетеся хворими. Епідеміологічна ситуація залишається складною.

Стрілець

Відмовтеся від тісного взуття. Забезпечте комфорт своїм ногам. Лише тоді ви почуватиметеся добре. Не забувайте про масаж стіп у ванній.

Козеріг

Подбайте про голлівудську усмішку. Виправити естетичні недоліки ваших зубів не важко. Розпочати можна саме у цей день. А от протезуванням займатися не слід.

Водолій

Калорійні страви призведуть до збільшення ваги. Не зловживайте морозивом та тістечками. Боротися із зайвими кілограмами нелегко.

Риби

Робочий день відбере сили. Усе навколо дратуватиме. Випийте чаю з медом. Прийміть теплу ванну. Раніше лягайте спати.

Астрологиня дала прогноз на тиждень і здивувала передбаченнями.

Зараз ви читаєте новину «Що зробити в останній день весни, щоб бути здоровим улітку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі