вівторок, 08 листопада 2022 06:01

Що можна, а чого не варто робити у день Місячного затемнення – гороскоп на 8 листопада

Що можна, а чого не варто робити у день Місячного затемнення – гороскоп на 8 листопада
Місячне затемнення відбудеться близько полудня 8 листопада. Цього дня знижується працездатність. Швидко наставатиме втома. Фото: pixabay.com

8 листопада близько полудня відбудеться Місячне затемнення. Частіше траплятимуться нервові зриви, непокоїтиме безсоння. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"День не підходить для будь-яких ініціатив, особливо для початку нових справ, – говорить астрологиня. – Вони будуть збиткові. Бережіть майно від пошкодження. Не залишайте без нагляду побутову техніку, яка працює. Не поспішайте довіряти новим знайомим. Відвідайте літніх родичів, потурбуйтеся, аби вони мали необхідні харчі та ліки. Розважте їх розмовою за чашкою кави. Цього дня варто завершувати розпочаті раніше справи. Знижується працездатність. Швидко наставатиме втома. Закінчуйте робочий день раніше. Будьте обережні за кермом. Не перевищуйте швидкості. Вчасно відреагувати на небезпечну ситуацію на дорозі складно. Проведіть цей день спокійно, і тільки виграєте з цього".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Важко змусити себе добре попрацювати. Лінь братиме гору. Вдалий час, аби піти у відпустку. Тримайтеся далі від курців. Запах диму може спричинити запаморочення і нудоту.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Відкладіть на тиждень придбання нерухомості та переїзд. Краще планувати, ніж втілювати плани у життя. Не складеться діалог з дітьми. Від недосипання може паморочитися у голові.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Часто доведеться усе поправляти і переробляти за іншими. Через економію на роботі можуть знизити заробітну платню. Перші побачення та знайомства через інтернет виявляться невдалими. У нових партнерах швидко розчаруєтеся.

Рак (22 червня – 22 липня)

Щодня з'являтимуться нові ідеї. Накопичуйте їх, аби вже перед вихідними втілити у життя. Виплати перенесуть на наступний тиждень. Вирішуйте питання зі спадком. Дратуватиме поведінка родичів. Важко стримувати емоції.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Вашою поведінкою будуть незадоволені батьки і кохані. Можуть відсторонитися і рідше виходити на зв'язок друзі. Не час пригадувати їм колишні образи. Докладіть зусиль, щоб добре заробити. Вдалу фінансову пропозицію отримаєте після заходу сонця.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Час прийняти рішення: змінити роботу чи залишитися у колективі, але на нових умовах. Про підвищення заробітку можете подбати тільки ви самі. Добре пройде відрядження. Зустрінете корисних знайомих і повернетеся з новими враженнями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптикиня дала обнадійливий прогноз на кінець осені

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Поринете у робочі справи настільки, що забудете про сімейні свята. Лише згодом помітите, настільки від рук відбилися діти. Розділіть з коханими обов'язки у домі. Разом вирушайте за покупкою техніки для кухні.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Ви кохані та жадані. Це неабияк тішитиме. Відмовтеся від роботи у понаднормовий час. Обіцяного заробітку не отримаєте. Не забувайте речей у транспорті та на вокзалі. Їх не вдасться повернути. Незначне переохолодження може стати причиною застуди.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Рівень заробітку залежатиме від того, як часто вирушатимете у відрядження. У стосунках з коханими не керуйтеся порадою авторитетних знайомих. Ризикуєте втратити партнера. Прислухайтеся до власного серця.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Доведеться відкласти власні справи через сімейні клопоти. Не засмучуйтеся. Ви все вирішите легко і швидко. Може змінитися інвестор. Вдалий час, аби задіяти до співпраці нових бізнес-партнерів.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Використовуйте усі можливості та шанси, які вам дарує доля. Грошей не буде багато, але їх вистачить, аби задовольнити власні потреби. Добрий час знайомитися та приводити невістку чи зятя у свою родину. Допоможіть дітям подолати фобії та комплекси.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Доведеться приймати гостей, розпочинати ремонт, лагодити техніку. Не варто приймати пропозицію про переїзд. Новим місцем проживання будете не задоволені. Гроші знаходитимуть вас самі. Між коханими може з'явитися відчуження. Оживити стосунки вдасться завдяки романтичній вечері зі свічками.

Астрологиня зробила любовний гороскоп на листопад і розповіла, чиє життя кардинально зміниться на краще.

Зараз ви читаєте новину «Що можна, а чого не варто робити у день Місячного затемнення – гороскоп на 8 листопада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі