понеділок, 17 січня 2011 21:09

CNN до квітня показуватиме рекламні ролики про Україну (ВІДЕО)

CNN до квітня показуватиме рекламні ролики про Україну (ВІДЕО)

Телеканал CNN у понеділок почав трансляцію рекламних роликів про Україну. В ефірі CNN і CNN International 6-7 разів на добу будуть демонструватися 2 тридцятисекундних ролика. Один ролик - про інвестиційну привабливість України, другий - про туристичні визначні пам'ятки.

Рекламні ролики були зроблені CNN, їх фінансування здійснювалося за рахунок Фонду економічних реформ. Трансляція роликів запланована до квітня.

Імідж-кампанія України проходить у рамках підготовки до чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

Нагадаємо, CNN також присвятить Україні щомісячну серію програм i-List, які вийдуть в ефір наступного тижня від понеділка, 17-го, до п'ятниці, 21 січня. З понеділка по четвер Джим Кленсі буде вести з Києва пряму трансляцію в прайм-тайм шоу Prism. У п'ятницю о 19.30 за київським часом на екрани вийде київський випуск програми World Report.

У липні минулого року Кабінет міністрів заявляв про намір провести рекламну кампанію мітс, які прийматимуть ЧЄ-2012 з футболу, в рамках якої були заплановані трансляції роликів про Україну на європейському телебаченні.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «CNN до квітня показуватиме рекламні ролики про Україну (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі