понеділок, 17 січня 2011 18:24

До Євро-2012 у Києві буде якісна питна вода

До Євро-2012 у Києві буде якісна питна вода

До 2012 року Державна санітарно-епідеміологічна служба м. Києва модернізує свою матеріально-технічну базу.

Як повідомив сьогодні на прес-конференції в Києві головний державний санітарний лікар міста Києва Анатолій Пономаренко, протягом 2011-го планується закінчити будівництво лабораторного корпусу Київської міської санепідстанції по вул. Естонській, 3, що значно покращить лабораторно-діагностичні методи досліджень та якість держсанепіднагляду за підконтрольними об'єктами.

Планується також придбання пересувних лабораторій в проекті підготовки до Євро, які відслідковуватимуть якість питної води та харчових продуктів. Окрім цього, будуть освоєні нові лабораторні методики дослідження, в тому числі щодо генетично-модифікованих організмів.

Анатолій Пономаренко зазначив, що до 2012 року у Києві покращиться якість питної води.

"Наприкінці 2010-го року у столиці прийняли програму "Питна вода Києва", де визначений комплекс заходів і джерела фінансування. Виконання цієї програми, починаючи з відбору і водопідготовки, завершуючи частковою заміною інженерних мереж системи, забезпечить досягнення показників нормативної європейської якості води", - зазначив головний лікар служби.

За його словами, окрім контролю за водопостачанням, для гостей турніру необхідно забезпечити також фасоване водопостачання.

Інформаційний центр "Україна-2012"

Зараз ви читаєте новину «До Євро-2012 у Києві буде якісна питна вода». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі