пʼятниця, 14 січня 2011 18:13

Перший національний отримав ексклюзивні телеправа на Євро-2012

Перший національний отримав ексклюзивні телеправа на Євро-2012

Національна телекомпанія України є власником ексклюзивних прав на показ матчів фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Про це Інформаційному центру "Україна-2012" повідомив заступник генерального директора НТКУ Михайло Метревелі.

"Перший національний отримав ексклюзивні права на трансляцію Євро-2012. Крім нас таких прав ніхто не має, тому не буде показувати матчі чемпіонату", - сказав він.

За його словами, відповідну угоду з УЄФА Перший національний канал підписав в 2009-му році.

Крім того, очікується, що на Першому каналі буде організована широка рекламна кампанія футбольного турніру.

Тим часом, компанія "Епіцентр К" стане національним спонсором Євро-2012. Про це буде оголошено під час спеціальної церемонії, яка пройде 18 січня 2011 року в Києві.

Виконавчий директор УЄФА Events SA Девід Тейлор разом із засновниками компанії "Епіцентр К" Олександром і Галиною Герегами підпишуть договір про співпрацю. Захід пройде в гіпермаркеті "Епіцентр К" (вул. Берковецька, 6-в, пр. Палладіна) о 12 год. 18 січня 2011. У заході також візьмуть участь представники уряду України, національної федерації футболу та Місцевого організаційного комітету.

Інформаційний центр "Україна-2012"

Зараз ви читаєте новину «Перший національний отримав ексклюзивні телеправа на Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі