середа, 19 квітня 2023 06:00

Чиє життя несподівано зміниться на краще – гороскоп на 19 квітня

Чиє життя несподівано зміниться на краще – гороскоп на 19 квітня
Без жалю розривайте стосунки, які приносять багато проблем. Не доводьте себе до емоційного виснаження. Фото: pixabay.com

19 квітня – доба напередодні сонячного затемнення. Це невдалий час для будь-яких нововведень. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"У такий період легше зламати, ніж побудувати, - говорить астрологиня. – Це стосується й бізнесу, і особистих стосунків. Складно вестимуться справи до обіду. Підведуть люди, на яких покладали найбільші сподівання. Без жалю розривайте стосунки, які приносять багато проблем. Не доводьте себе до емоційного виснаження. Підвищується рівень тривожності. Особливо негативно зірки впливатимуть на людей з нестабільною нервовою системою. Не дратуйте тварин. Можлива агресивна реакція. Життя Овнів, Дів і Козерогів несподівано зміниться на краще. Наберіться терпіння і довіртеся внутрішньому чуттю. Не час іти на прийом до стоматолога й робити операції. Є ризик ускладнення".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не час сидіти вдома. Робота в офісі кипітиме і потребуватиме ваших рук. Але нічого не змінюйте до травня. Зберіть у кулак свою волю. Вам під силу здолати усі проблеми. Важко буде отримати готівку на руки. Через це доведеться відкласти давно заплановану покупку.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Краще відмовитися від придбання нового одягу. Прогадаєте з розміром. Можете забути про важливі дати у житті вашої родини. Випросити вибачення буде важко. Налягайте на березовий сік. Це допоможе очистити організм.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Цей день винагородить щедрих і терплячих. Діліться порадами, жертвуйте частину заробленого на благодійність. Не даватиме спокою відчуття боргу. Поверніть частину позики за першої нагоди.

Рак (22 червня – 22 липня)

Ви будете стійкими та впертими. Завдяки цьому швидко досягнете своєї мети. Банківські перекази та оформлення нерухомості перенесіть на кінець травня. Запрошуйте до себе друзів та родичів. Чимало компліментів почуєте на свою адресу. Застілля підніме настрій, а бесіди надихнуть до змін.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Це день суперможливостей. Багато чого вдаватиметься як у кар'єрі, так і в особистому житті. Те, чого досягнете у середу, допоможе вам впевнено почуватися увесь місяць. Не варто запрошувати у свій дім сусідів. Вони принесуть непримності.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Можете розраховувати на доходи коханих. Ближчим часом вони будуть вашими спонсорами. Не варто заводити службовий роман. Турбуватиме мігрень. Не затягуйте з візитом до лікаря.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які три знаки мають шанс розбагатіти – фінансовий гороскоп на 2023 рік

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Відчуєте себе господарем ситуації. Все складеться так, як ви того бажаєте. Не ризикуйте тим, що маєте. Добре обдумуйте кожен наступний крок у бізнесі.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Середа поставить перед вибором. Доведеться змінювати роботу, партнерів, житло. Легко попадатимете під вплив інших. У вас закохуватимуться люди, на яких ви навіть не звертали увагу. Ті, кого покохаєте ви, можуть проігнорувати ваші знаки уваги.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

В особистому житті вируватимуть мексиканські пристрасті. Кохані ревнуватимуть вас до друзів і колег. Наберіться терпіння. Поясніть спокійно та відверто, що почуваєте до них.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Не шукайте приводів для зустрічі з друзями та коханими. Проводьте разом більше часу. Неймовірні пригоди чекають на тих, хто у ці дні наважиться змінити своє життя. Вас часто ставитимуть перед вибором. Будьте мудрими. Відкладіть рішення до наступного тижня.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не хочете розчарувань? Перестаньте планувати. Сьогодні не знатимете, що на вас чекає завтра. Не засмучуйтеся. Зараз усе відбувається до кращого. Будьте готові допомогти ближньому, радійте за успіхи друзів.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Це не вдалий період, аби заявляти про себе. Поки не варто відкривати торгову точку. Зачекайте з цим до травня. Сили і натхнення допоможуть досягти бажаного. Хотітиметься смачненького. Замовте собі те, що любите.

17-23 квітня не слухайте чиїхось намовлянь. Довіряйте серцю. Від зробленого цього тижня вибору залежатиме ваше майбутнє.

Зараз ви читаєте новину «Чиє життя несподівано зміниться на краще – гороскоп на 19 квітня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі