середа, 11 грудня 2019 22:40

Чиновників викрили на рейдерстві

Чиновників викрили на рейдерстві
Чиновники намагалися продати незаконно конфісковану будівлю. Фото: СБУ

У Херсоні шахраї намагалися перепродати недобудований багатоквартирний будинок, у який люди вклали гроші.

Зазначається, що в схемі брали участь чиновники Управління державної виконавчої служби (ДВС) Головного управління юстиції в Херсонській області. Вони незаконно заарештували майно забудовника, який взяв гроші від інвесторів на будівництво житла для них. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

"Під штучним приводом чиновники занизили експертну оцінку об'єкта і передали на реалізацію в держпідприємство СЕТАМ", - йдеться в повідомленні.

Чиновники діяли в інтересах фірм, наближених до кримінальних кіл регіону. Вони організували відчуження нерухомості за вартістю приблизно в 10% від реальної вартості недобудови.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗМІ повідомили про захоплення міського ринку в Івано-Франківську і бездіяльності поліції

Зараз розпочато процес повернення корпоративних прав законному власнику.

Силовики відкрили справу і оголосили про підозру начальнику Олешківського районного відділу і старшому державному виконавцю Корабельного районного відділу ДВС Херсонської області. Триває досудове слідство.

Посадовців Луганської облдержадміністрації та керівників будівельної компанії викрили на присвоєнні 10 млн грн, які були виділені з державного бюджету на розвиток соціальної інфраструктури в районі Операції об'єднаних сил.

Зараз ви читаєте новину «Чиновників викрили на рейдерстві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі