середа, 16 серпня 2023 06:00

Ці три знаки відкриють у собі нові таланти і почнуть заробляти якомога більше – гороскоп на 16 серпня

Ці три знаки відкриють у собі нові таланти і почнуть заробляти якомога більше – гороскоп на 16 серпня
Щаститиме на цікаві пропозиції. Українці почнуть активно купувати та орендувати квартири. Фото: pixabay.com

16 серпня відчуєте, що все навколо починає змінюватися на краще. Не пришвидшуйте зміни, а спостерігайте і робіть висновки. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Грошей буде вдосталь, - говорить астрологиня. – Не зуміє заробити тільки ледачий. Але ціни на деякі товари зростуть у кілька разів. Вартість продуктів здивує і шокує. Щаститиме на цікаві пропозиції. Оживе ринок нерухомості. Українці почнуть активно купувати та орендувати квартири. Це час сварок. Краще відправте коханих із дітьми на відпочинок. Вони гарно проведуть час, і у вас не буде приводів псувати одне одному настрій. Скорпіони, Леви і Риби відкриють у собі нові таланти. Це дозволить вам заробляти якомога більше".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Це день необдуманих рішень і вчинків. Переслідуватиме тривожність і безсоння. Погано працюватиме голова. Важко йтиме навчання. Переключіться на фізичну працю.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Загостряться конфлікти між свекрухами й невістками. Жінкам різних поколінь непросто буде дійти згоди. Порадує урожай білих грибів. Сходіть до лісу. Невдалий період, аби здавати аналізи. Лікарі помилятимуться із діагнозами.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Запросять на нове місце роботи. Погоджуйтеся, якщо готові працювати допізна. Легко освоїтися у новому колективі зуміють жартівники. Не купуйте чужий бізнес. У гонитві за надприбутками зазнаєте збитків.

Рак (22 червня – 22 липня)

Хочете жити на широку ногу? Не економте, а шукайте додаткового заробітку. Відстоюйте інтереси близьких. Заступайтеся за коханих. Використовуйте сонцезахисні креми, коли ніжитеся на пляжі.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Таланитиме тому, хто вміє мовчати. Не розповідайте свої ідеї, бо втілити їх у життя не судилося. Витратите грошей більше, ніж заробили. Не варто довіряти чужій думці більше, ніж власній. Через перевантаження на роботі непокоїтимуть мігрені.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

День вимагає активності. Не чекайте, що щось саме прийде вам у руки. Листування з незнайомцями підніме настрій. Серед них будуть люди, у яких легко буде закохатися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ці чотири знаки нюхом чутимуть, де лежать гроші – фінансовий гороскоп на серпень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не намагайтеся завоювати чиєсь серце. Почуття навряд чи виявляться взаємними. Фортуна вас любить. Лише не поспішайте довіряти обіцянкам. Жоден зі знайомих їх дотримуватися не стане.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Цей день принесе багато позитиву у ваше життя. Приділяйте якомога більше уваги роботі, щоб вийти на достойний фінансовий рівень. Побачення плануйте на вечір. Вам вдасться закохати у себе будь-кого.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Багато чого не подобається, але це не привід здаватися. Шукайте причини негараздів. Увечері справи підуть краще. Кохані будуть ревнивими і прискіпливими. Дарма намагаєтеся втримати їх удома. Нехай ідуть на роботу і з головою поринуть у власні справи. Тоді часу на підозри не буде.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Жадатимете оновлення. Тиждень застою минає. Тепер ви сповнені сил та нових ідей. Вдасться заробити більше за конкурентів, якщо використовуватимете нові технології у веденні бізнесу.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Докладіть зусиль для покращення фінансового становища. Не витрачайте час на те, аби довести людям, що ви чогось варті. Просто поволі рухайтеся до цілі. Тримайтеся осторонь від родинних конфліктів і вуличних сварок.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Нестача коштів змусить відмовитися від великої покупки. Це краще, ніж узяти кредит і загнати себе у боргову яму. Не читайте лежачи. Відкладіть вишивання. Очам потрібен відпочинок.

Тиждень з 14 по 20 серпня буде плідним та щедрим. Астрологиня назвала чотири знаки, у житті яких розпочнеться найщасливіший період.

Зараз ви читаєте новину «Ці три знаки відкриють у собі нові таланти і почнуть заробляти якомога більше – гороскоп на 16 серпня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі