субота, 09 травня 2015 13:22

Четверо українських військових поранені за добу - Лисенко
1

Фото: Український кризовий медіа центр

За минулу добу в зоні АТО поранені четверо українських військовослужбовців, повідомив спікер адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

Передає "Інтерфакс-Україна".

"За минулу добу втрат серед українських військових немає, четверо воїнів отримали поранення" - сказав він на брифінгу в суботу.

Він також повідомив, що проросійські бандформування за минулу добу 20 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО.

"Ситуація в зоні АТО залишається напруженою, проросійські бойовики не припиняють здійснювати збройні провокації навіть у свята, нарощують вогонь з озброєння, забороненого мінськими домовленостями", - сказав Лисенко в суботу на брифінгу в Києві.

Він повідомив: "Протягом минулої доби бойовики 20 разів обстріляли позиції українських військових".

За словами Лисенка, на маріупольському напрямку відзначається певне зниження збройних провокацій з боку проросійських бандформувань.

На Донецькій напрямку, як зазначив спікер АТО, найгарячішою точкою залишаються район Донецького аеропорту.

Біля Лозового бандформування обстріляли позиції сил АТО з артилерійського зброї.

"Крім того, внаслідок обстрілу бойовиків в Артемівському районі поранено двох місцевих жителів, ще один - в Дзержинську. Це в черговий раз доводить, що бойовики порушують перемир'я, нехтуючи життям навіть місцевих жителів ", - заявив Лисенко.

На Луганському напрямку, за словами спікера АТО, найбільша активність бойовиків спостерігається біля Сокільників, Щастя і Новотошківському.

Зараз ви читаєте новину «Четверо українських військових поранені за добу - Лисенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі