пʼятниця, 05 вересня 2008 08:09

Червоненко послав екс-дружину матом

Червоненко послав екс-дружину матом
Голова Нацагенства з підготовки до Євро-2012 Євген Червоненко послав свою колишню дружину, голову громадської організації "Я-сильна!" Маргариту, матом.

Про це жінка розповіла у четвер у сюжеті ТСН.

Маргарита розповіла, як приїхала до квартири на київській вулиці Рейтарська, де її екс-чоловік Червоненко замінив замки. Відповідно, потрапити досередини Марго не змогла.

"Після цього я йому зателефонувала і спитала: чому? Він мене відправив не так далеко, а вірніше дуже далеко... не можу сказати куди... коротше, матом", - сказала Маргарита Червоненко.

Нагадаємо, в апартаментах лишилися особисті речі доньки Марго Вікторії, падчериці Євгена Альфредовича, та документи зятя. Вікторія ж називає колишнього вітчима рейдером.

"Я не коментую своє особисте життя. У мене давно нова сім"я, дитина", - відрізав Євген Червоненко на прохання журналістів прокоментувати ситуацію.

Проте трохи пізніше запальний гонщик видавив з себе репліку: "Вікторія... Я до неї ставився, як до рідної доньки...

У вівторок 2-го вересня Вікторія Червоненко направила заяву про порушення кримінальної справи проти свого прийомного батька Євгена Червоненка до Шевченківського районного суду Києва за статтею 356 "Самоправство" Кримінального Кодексу України.

Tablo ID

Зараз ви читаєте новину «Червоненко послав екс-дружину матом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі