середа, 15 квітня 2009 16:04

Черновецькому порадили звільнити Бектурсунова

Черновецькому порадили звільнити Бектурсунова

Комісія Київради з місцевого самоврядування, регіональних, міжнародних зв"язках та інформаційній політиці рекомендує Київраді ініціювати звільнення мером Києва Леонідом Черновецьким його радника з інформаційної політики Казбека Бектурсунова.

Таке рішення комісія прийняла на своєму засіданні.

Зокрема, комісія схвалила проект рішення, що передбачає рекомендацію Київради звільнити Бектурсунова.

На думку комісії, Бектурсунов впливає на визначення інформаційної політики комунальних засобів масової інформації і фактично здійснює керівництво ними, але при цьому не несе відповідальності за свою діяльність, тому що формально є радником мера на громадських засадах.

Комісія порекомендувала Київраді ініціювати подальшу заборону радникам мера з інформаційної політики втручатися в діяльність комунальних ЗМІ.

За словами секретаря комісії, бютівця Юрія Дмитрука, цей проект рішення погодили 4 фракції - БЮТ, Блоку Кличка, блоку Литвина і Партії регіонів.

Черновецький призначив своїм радником Бектурсунов на початку 2007 року.

У той же час Черновецький поновив на посаді одного із п"яти звільнених згідно з указом Президента заступників голови Київської міської державної адміністрації Олександра Луцького.

Про це сьогодні повідомив перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко.

За його словами, розпорядження про призначення О.Луцького особисто підписав мер столиці Л.Черновецький, коли після відпустки, що була оформлена з 27 березня по 6 квітня, приходив у справах до міськдержадміністрації (7 квітня прес-служба мерії поінформувала, що столичний голова буде відсутнім на службі ще 2-3 тижні, оскільки потребує лікування після перенесеної раніше хвороби).

Відомо, що О.Луцький на посаді заступника голови КМДА курував питання використання та охорони земельних ресурсів міста.

За матеріалами УНІАН, Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Черновецькому порадили звільнити Бектурсунова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі