середа, 03 лютого 2010 19:31

Черновецький за добу розбереться з київськими бомжами

Черновецький за добу розбереться з київськими бомжами

Київський міський голова Леонід Черновецький доручив головам районних державних адміністрацій у термін до 4 лютого забезпечити обладнані місця для ночівлі та обігріву бездомних громадян, а також пункти роздачі гарячої їжі та теплого одягу.

Про це заявила перший заступник голови КМДА Ірена Кільчицька, повідомляє прес-служба мерії.

За її словами, в Києві починаючи з 2006 року за ініціативи Черновецького в зимовий період здійснюється соціальне патрулювання, спрямоване на надання допомоги безпритульним громадянам.

Зокрема, виїзні бригади забезпечують безпритульних гарячою їжею, теплим одягом та взуттям.

"У зв"язку зі складними погодними умовами і прогнозованим збереженням таких умов на всій території України в найближчий період, необхідно активізувати всі наявні ресурси для підтримки бездомних громадян та недопущення їх переохолодження і загибелі. Для надання невідкладної допомоги бездомним громадянам, всім головам райдержадміністрацій Києва доручено терміново забезпечити обладнані місця для ночівлі та обігріву, пункти роздачі гарячої їжі та теплого одягу", - сказала Кільчицька.

Крім того, за словами першого заступника голови КМДА, голови райдержадміністрацій повинні до 4 лютого розробити план заходів щодо забезпечення соціального захисту бездомних громадян в осінньо-зимовий період.

За матеріалом Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Черновецький за добу розбереться з київськими бомжами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі