пʼятниця, 23 квітня 2010 16:21

Центр Бангкоку обстріляли з гранатомета (ФОТО)
12

Напередодні увечері невідомі вчинили напад на одну з центральних станцій метро і крупний готель в столиці Таїланду Бангкоку. Внаслідок обстрілу з гранатомету загинуло четверо і постраждало більше 80 осіб.

Спочатку терористи обстріляли з гранатометів станцію наземного метро "Саладенг" в діловому центрі Бангкоку. Три постріли були націлені на третій поверх монорельсової станції, четвертий снаряд потрапив в дах станції, п"ятий - розірвався перед будівлею сусіднього банку, в натовпі прихильників уряду. Ще через 45 хвилин був обстріляний крупний готель на тій же вулиці.

Влада Таїланду вже заарештувала п"ятьох осіб, яких підозрюють в причетності до вибухів. Стрілянина імовірно велася з барикади опозиції - з району контрольованого "червоносорочечниками", розташованого неподалік від обстріляної станції. Опозиція утримує цілий район міста. У таборі площею 3 кв. км., забарикадованому автомобілями, знаходиться до 60 тисяч демонстрантів.


Зараз ви читаєте новину «Центр Бангкоку обстріляли з гранатомета (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі