понеділок, 30 серпня 2021 15:11

Чим погода здивує в останній день літа

Дощі, які сьогодні йтимуть із заходу, завтра затримаються на сході України, на північній Сумщині та місцями в західних областях.

На решті території впродовж дня вівторка дощі "випхає" антициклон, повідомляє синоптикиня Наталка Діденко у Facebook. На півночі, півдні та в центрі будуть сонячні прояснення.

Автор: facebook.com/tala.didenko
  Північ, південь і центр чекають сонячні прояснення
Північ, південь і центр чекають сонячні прояснення

"31 серпня для подорожі у вирій погода для літа - льотна. Школярі та студенти готуються страждати від розлуки з літньою безтурботністю та свободою, батьки поринають у додаткові клопоти, дороги й тротуари заповнюються вдвічі. Але все врівноважують красиві квіти довкола. Дороге літечко! Ми твою піжаму у квіточки й домашні пухнасті капці з любовно складаємо на почесну поличку в шафу до наступного року", - ідеться в повідомленні.

На заході очікується +17...22°С, на півночі +19...24°С, а на сході, півдні й у більшості центральних областей +23...28°С.

У Києві дощ буде сьогодні ввечері та найближчої ночі. Удень 31 серпня погода в столиці проясниться. Максимальна температура повітря досягатиме +23°С.

1 вересня дощова погода передбачається на заході, півночі й місцями в центральній частині. На сході й півдні буде сухо. Температура повітря першого дня осені суттєво не відрізнятиметься від завершального літнього. А ось 2 вересня відчутно похолодає.

Автор: facebook.com/tala.didenko
  2 вересня відчутно похолодає
2 вересня відчутно похолодає

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Негода може накоїти лиха: оголосили штормове попередження

30 серпня в Україні потеплішає. Спека в південних і східних областях досягатиме сьогодні +35°С. Місцями на заході, півночі та в центрі країни пройдуть грози. Дощитиме в Рівненській, Житомирській, Київській, Вінницькій, Хмельницькій та Івано-Франківській областях.

Зараз ви читаєте новину «Чим погода здивує в останній день літа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі