вівторок, 12 лютого 2019 07:02

Буревії, мокрий сніг та заметілі: Україну накриє потужний циклон

Буревії, мокрий сніг та заметілі: Україну накриє потужний циклон
12 лютого українців чекає зміна погоди. В країні йтимуть дощі, мокрий сніг, а також буде налипання мокрого снігу та сильний вітер. Фото - pogoda.unian.ua

12 лютого українців чекає зміна погоди. В країні йтимуть дощі, мокрий сніг, а також буде налипання мокрого снігу та сильний вітер.

Опади накриють північні і центральні області, а також Одеську, Миколаївську і Херсонську області. Але до вечора вони наздоженуть і Харківську область, повідомляє синоптик Наталка Діденко у Facebook.

Температура повітря поки що залишиться незмінною: від 0 С до +3 С по всій території України, тепліше буде лише на півдні – від +3 С до +8 С. В Криму також опади, але дощові, температура від +9 С до +12 С. Морози повернуться в Україну трохи згодом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли в 2019 році очікувати магнітні бурі

"У Києві погода типово зрадофільска - похмуро, волого, з вітром і противною кашею під ногами. А по-людськи - дощ з переходом в мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, південний вітер з поривами до 12 метрів в секунду, протягом доби температура повітря буде приблизно однаковою, 0 + 3 градуси. Тому голови і ноги тримайте в особливій рівновазі", - каже синоптик.

За повідомленням рятувальникыв, через штормовий вітер у поєднанні зі снігопадом у Києві оголосити жовтий рівень небезпеки.

Народний синоптик бабак Тимко III, який живе на біологічній станції під Харковом, дав свій прогноз про прихід весни. Тимко не побачив своєї тіні, коли його розбудили. Така поведінка означає, що весна буде пізня.

Зараз ви читаєте новину «Буревії, мокрий сніг та заметілі: Україну накриє потужний циклон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі