пʼятниця, 22 жовтня 2010 20:30

Буддійського монаха посадили за зйомку дитячого порно в храмі

Буддійського монаха посадили за зйомку дитячого порно в храмі
У Камбоджі колишній буддійський чернець отримав 17 років в'язниці за розповсюдження дитячої порнографії.

37-річний Нетх Кхай (Neth Khay), який служив в одному з буддійських храмів у Пномпені, в червні 2010 року був арештований і позбавлений духовного сану.

Приводом стало те, що він знімав на камеру мобільного телефону оголених парафіянок, які обливалися святою водою під час релігійного обряду, а потім розсилав отримане відео.

Відповідно до буддійських вірувань, вода, що проливається ченцем, змиває всі нещастя і приносить удачу. За даними слідства, всього Кхаю вдалося таким чином отримати запис з більш ніж 600 жінками.

У вересні 2010 року екс-чернець був засуджений на рік в'язниці за тиражування та продаж записів з 23-річною прихожанкою, які суд визнав порнографічними.

У п'ятницю, 22 жовтня, суд додав до терміну ув'язнення Кхая ще 17 років за торгівлю аналогічними відеороликами з двома голими дівчатками-підлітками.

Крім позбавлення волі, Кхай засуджений до виплати штрафу кожній з неповнолітніх у розмірі 50 мільйонів рієлів (близько 11 800 доларів США). Відомо, що проти колишнього ченця готується, як мінімум, ще один позов.

Як заявив представник прокуратури Камбоджі Планг Сопхал (Plang Sophal), цей судовий процес послужить уроком, як для світського населення, так і для буддійських священиків. Дев'яносто відсотків населення Камбоджі сповідують буддизм, в країні перебуває 4300 буддійських храмів, при яких живуть 55 тисяч ченців.

Лента.Ру

Зараз ви читаєте новину «Буддійського монаха посадили за зйомку дитячого порно в храмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі