понеділок, 30 березня 2009 16:23

Британську королеву залишили без нового літака

Британську королеву залишили без нового літака
Плани віддати новий реактивний літак вартістю $10 млн особисто в користування королеви Британії і членів її родини було відкладено до кращих часів.

Королівська родина повинна була отримати перший спеціально побудований приватний авіалайнер у наступному місяці - у рамках програми з переходу до підвищення безпеки і зниження залежності від чартерних рейсів. У зв"язку з кризою уряд ухвалив рішення про те, що весь наступний рік королева продовжуватиме користуватися літаками повітряних сил.

Міністр збройних сил Боб Ейнсворд зазначив: " Королева і члени королівської родини самовіддано підтримали ініціативу. 32 літаки Королівського підрозділу надаватимуть постійну підтримку королівській сім"ї до 1 квітня 2010 року".

У грудні 2004 року Пітер Гершон запропонував провести огляд використання королівської ескадрильї міністрами і членами королівської родини. Серед "сумнівних" було питання про використання паном Блером одного з літаків, коли його сім"я перебувала на відпочинку в Єгипті. У доповіді, опублікованій в червні 2006 року, було рекомендовано постійно орендувати два спеціалізованих літаки, закуплених на конкурсній основі комерційного тендера, повідомляє TheTelegraph

Переклад Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Британську королеву залишили без нового літака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі