пʼятниця, 09 грудня 2022 10:58

Спецтема: Війна Росії проти України

Британська розвідка з'ясувала, чому РФ відновила атаки іранськими дронами

Російська Федерація відновила атаки на Україну за допомогою дронів-камікадзе.

Не виключено, що Москва отримала нову партію безпілотників від Ірану, повідомило міністерство оборони Великої Британії у Twitter 9 грудня.

"Уперше за три тижні надійшли повідомлення про атаки наданих Іраном безпілотних літальних апаратів односторонньої атаки (OWA). Цілком імовірно, що Росія вичерпала свій попередній запас із кількох сотень Shahed-131 та Shahed-136 і тепер отримала поповнення", – йдеться у повідомленні.

6 грудня Генштаб України повідомив про збиття 17 БПЛА, зокрема 14 Shahed-136. А 7 грудня українські офіційні особи повідомили про використання наданих Іраном БПЛА OWA по Запорізькій та Дніпропетровській областях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали актуальну карту війни від британської розвідки

До цього останнє повідомлення про збиття іранських дронів Shahed-136 в Україні було 17 листопада.

"РФ відновила атаки за допомогою нещодавно поставлених систем БПЛА OWA", – додали у міноборони Великої Британії.

Автор: twitter.com/DefenceHQ
  Росія могла отримати нову партію дронів з Ірану
Росія могла отримати нову партію дронів з Ірану

У Російської Федерації виник гострий брак озброєння для здійснення масованих атак на Україну. Тому Кремль знову замовив в Ірану сотні безпілотників та балістичних ракет. Таким чином російський диктатор Володимир Путін хоче протидіяти гострому браку озброєння для здійснення атак. Замовив кілька сотень снарядів та сотні дронів.

Зараз ви читаєте новину «Британська розвідка з'ясувала, чому РФ відновила атаки іранськими дронами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі