субота, 23 березня 2013 06:28

"Бориспіль" закритий

"Бориспіль" закритий
Фото: aviabiletkiev.com.ua

Міжнародний аеропорт "Бориспіль" закритий на прийом літаків до 14-00. Таке повідомлення аеропорт тільки що зробив по внутрішній інфомаційно системі в своїх терміналах. Про це "Главкому" повідомляють пасажири, що знаходяться в "Борисполі". У той же час, рейси, які вирушають з самого ранку поки не скасовані, йде реєстрація. Винятком станом на 5:00 ранку є лише рейс до Франкфурта, який скасований.

Нагадаємо, головний аеропорт країни задіяв всю наявну спецтехніку для боротьби з наслідками снігопаду, який не припиняється в Києві і області. Станом на вечір 22 березня в "Борисполі" працювала лише одна злітно-посадкова смуга з двох, але суттєвих відхилень у графіку вильоту / прильоту не було.

За прогнозами Гідрометцентру, в Києві буде -9/-7 градусів вночі, -7/-5 вдень, пройде сніг, місцями сильний. У неділю також опади. Вночі -12/-10, вдень -7/-5 градусів. У понеділок мінлива хмарність. Вночі -14/-12, вдень від -6 до -4 градусів. У Київській області завтра пройде сніг. Температура вночі близько -9/-7 градусів, вдень -7/-5. Вітер північно-східний, північно-західний, 7-12 м/с.

Зараз ви читаєте новину «"Бориспіль" закритий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі