пʼятниця, 22 травня 2015 19:27

Бойовики припиняли обстріли, щоб українці відремонтували водогін — прес-центр АТО

Бойовики припиняли обстріли, щоб українці відремонтували водогін — прес-центр АТО
Фото: mignews.com.ua

Зранку ситуація в зоні АТО залишалася напруженою. Щоправда, з 5 години і до 11.15 тихо було на всіх напрямках. Йдеться у повідомленні прес-центру АТО,

"Сьогодні все ж таки вдалось провести роботи з відновлення водопостачання в районі Майорська. Дані роботи проводились з боку території, окупованої терористами. При цьому підрозділи ЗС України зробили все можливе для підтримання режиму тиші. Після закінчення робіт і від'їзду ремонтної групи злочинці знову відкрили вогонь по нашим позиціям", - повідомляють у прес-центрі.

Стріляти почали з 11.15. З того часу на Донецькому напрямку з 152 мм та 122 мм артилерії, а також гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї бойовики стріляли по Опитному і Водяному.

На Луганському – з гранатометів та стрілецької зброї обстріляли Новотошківське та Смолянинове.

"З мінометів, заборонених Мінськими домовленостями калібрів, самохідної артилерії, протитанкових ракетних комплексів загарбники стріляли по Луганському, Санжарівці, Розсадкам. В районі Лозового протягом години вели вогонь з 152 мм артилерії. Кожен залп був по 12 снарядів, - йдеться у повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики припиняли обстріли, щоб українці відремонтували водогін — прес-центр АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі