вівторок, 16 квітня 2019 11:47

"Благаю врятувати мою єдину дитину" — мати просить допомоги на лікування сина

Автор: Фото надане Наталією Романько
  Дмитро переніс дві операції. Нині потребує медикаментозного лікування.
Дмитро переніс дві операції. Нині потребує медикаментозного лікування.

У 32-річного Дмитра Романька із Запоріжжя виявили рак шкіри. Чоловік переніс дві операції. На його лікування щомісяця треба 150 тис грн.

"Діагноз Дімі поставили в березні минулого року. Йому зробили дві операції. Першу відразу. В обласному онкодиспансері видалили лімфовузли. Під час другої операції в інституті раку видалили пухлину. За цей період на лікування Діми пішло десь 250 тисяч гривень. Нам допомагали благодійні фонди, збирали люди, я ставила коробочки для збору грошей в магазинах.

Тепер упродовж року син має пройти лікування таблетками Зелбораф. І через кожні три тижні приймати крапельниці з препаратом для імунотерапії Кітруда. На все потрібно щомісяця 150 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Софійці в головному мозку тричі міняли шунти, їй покрутило тіло" — рідні просять допомоги на реабілітацію дитини

Із доходів у нас лише моя зарплата продавця в 5 тисяч гривень, мінімальна пенсія сина та ще моєї 82-річної мами. Тому звертаємося до небайдужих людей, благаю врятувати мою єдину дитину. Буду всім вдячна за кожну гривню", — розповіла Gazeta.ua мати Наталія Романько.

Реквізити для допомоги:

карта Приватбанку: 5168 7450 1324 7686 (Романько Наталія Сергіївна), її контакти: 0 (63) 309 82 51.

Зараз ви читаєте новину «"Благаю врятувати мою єдину дитину" — мати просить допомоги на лікування сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі