субота, 01 липня 2006 15:43

Більше 1000 військових відправились піднімати імідж України в Криму

Внутрішні війська відправили близько 1 100 військовослужбовців з особового складу до Криму та Одеської області для забезпечення громадського порядку під час курортного сезону.

Про це повідомив начальник прес-служби внутрішніх військ Світлана Павловська.

За її словами, 30 червня в Криму в курортних зонах почали нести службу раніше направлені близько 700 військовослужбовців, ще 400 - в Одеській області.

Павловська зазначила, що представники внутрішніх військ стежать за громадським порядком, забезпечують дисципліну, а також піднімають імідж України в очах відпочиваючих. Приблизно через 1 місяць буде проведена ротація відправленого складу.

Павловська зазначила, що внутрішні війська вже протягом 3 років практикують надання допомоги в охороні громадського порядку місцевим правоохоронним органам.

Раніше Міністерство внутрішніх справ заявило про свій намір підсилити охорону в курортних зонах для забезпечення громадського порядку, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Більше 1000 військових відправились піднімати імідж України в Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі