четвер, 15 грудня 2011 23:02

Білоруський бобер зірвав доставку контрабандних сигарет до Литви

Білоруський бобер зірвав доставку контрабандних сигарет до Литви

Білоруський бобер, сам того не знаючи, запобіг спробі доставки контрабандних сигарет у Литву, повідомляється на офіційному сайті Державного прикордонного комітету країни. Тварина стала мимовільним прикордонником на річці Вілія, що протікає по території Білорусії та Литви.

Як з'ясувалось, контрабандисти намагалися переправити по річці 12 коробок з цигарками. Вони спакували коробки в чорні пакети, закріпили їх на плоту, забезпечили вантаж GPS-навігатором і відправили по річці. Однак на шляху прямування сигарет виникла перешкода, вчинена бобром.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За контрабанду старовинних монет чоловіка посадили на 4 роки

Гризун повалив дерево, що росте поряд з берегом, і воно впало у воду, перегородивши шлях плоту з сигаретами. Пліт застряг приблизно за 15 кілометрів від державного кордону, та його змогли виявити прикордонники. У даний час співробітники комітету з'ясовують, хто стоїть за відправкою сигарет річкою.

Зараз ви читаєте новину «Білоруський бобер зірвав доставку контрабандних сигарет до Литви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі