вівторок, 19 січня 2010 11:34

Безпритульні і порушники розчищають вулиці Києва від снігу

Безпритульні і порушники розчищають вулиці Києва від снігу

На допомогу комунальникам розчищати київські вулиці від снігу скерували затриманих міліцією безпритульних і всіх, кому призначено громадські роботи.

За ними доглядають правоохоронці, переодягнені у цивільне. Більшості порушників такий вид покарання навіть подобається.

"Прибирати вулиці не соромно. Можу собі уявити, скільки народу за цей місяць переламали руки і ноги", - розповів киянин, покараний за перевищення швидкості.

"Ми спрямовуємо наших підопічних на різні комунальні підприємства, до яких входять і ЖЕКи. Крім того, вони працюють в зеленгоспі і ДЕУ (дорожньо-експлуатаційне управління). Хто саме з них, коли і де буде зайнятий, вирішують безпосередньо підприємства. Фронт робіт ми не контролюємо, наше завдання - тільки стежити, виконує людина доручену роботу або ухиляється", - розповіли в міліції.

Сьогодні навіть за незначне порушення людину карають 20-60 годинами "творчої праці", чому вона повинна присвятити не більш ніж чотири години на добу у вільний від основної діяльності час.

Як повідомлялося раніше, Київська міськдержадміністрація попросила Міністерство оборони вивчити можливість залучення військовослужбовців до розчищення снігу на території міста.

За матеріалом Комсомольская правда в Украине

Зараз ви читаєте новину «Безпритульні і порушники розчищають вулиці Києва від снігу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі