субота, 06 січня 2024 17:05

Без паніки. У ГУР прокоментували заяви про наступ РФ на Харківщині

Без паніки. У ГУР прокоментували заяви про наступ РФ на Харківщині
Україна володіє всією інформацією про ситуацію на кордоні. Фото: ГУР

На повідомлення про можливий наступ РФ на Харківщині найближчим часом слід реагувати без паніки.

Сили безпеки і оборони України мають усю інформацію про ситуацію на кордонах з Росією, Білоруссю та іншими країнами. Представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов сказав про це в ефірі "Радіо NV".

"Україна найбільше сьогодні володіє інформацією про те, що відбувається на українських кордонах і з Росією, і з Білоруссю та іншими державами. Звичайно, ми активно обмінюємося інформацією з нашими партнерами, і вся справжня найбільш актуальна інформація відома і нашим партнерам, і, безумовно, українським Силам безпеки і оборони. Належне реагування готується", - пояснив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія хоче у найближчі тижні захопити Куп'янськ - ISW

Юсов наголосив, що інформаційні акції здійснюються "або в інтересах ворога, або у рамках реалізації справжньої свободи слова і нормальної інформаційної політики".

"Але ми повинні на це тверезо реагувати, а не піддаватися якимсь панічним настроям", - додав він.

Попередньої доби на фронті відбулось 56 бойових зіткнення.

Ворог завдав три ракетних та 16 авіаційних ударів, здійснив 12 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Про це пише Генштаб у зведенні. Є загиблі та поранені серед цивільного населення.

Зараз ви читаєте новину «Без паніки. У ГУР прокоментували заяви про наступ РФ на Харківщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі