четвер, 30 березня 2023 14:50

Березень завершиться холодом: оновлений прогноз на завтра

Березень завершиться холодом: оновлений прогноз на завтра
У східних областях найближчої ночі випадатиме мокрий сніг. Фото: pixabay.com

У п'ятницю в Україну прийде атмосферний фронт із заходу.

Він принесе дощі в західні та північні області, а вдень дійде до центральних регіонів, а також до Одещини та Миколаївщини, повідомила синоптикиня Наталка Діденко у Facebook.

"У східних областях найближчої ночі випадатиме мокрий сніг, завтра вдень опади припиняться, навіть вийде сонечко. На Херсонщині, Запоріжжі, в Криму, у Дніпрі з районами, на Полтавщині переважатиме 31 березня суха погода. Температура повітря в Україні: хотілося б вище, але вже як весна скаже", – написала вона.

Найближчої ночі очікується від +4°С до -4°С, а завтра вдень в Україні буде в межах +6...12°С, на Луганщині до +3...7°С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Закарпатті попри холод зацвіли магнолії: атмосферні фото

У Києві березень завершиться холоднуватою погодою. Вночі буде 0...-2°С, а вдень до +6...9°С. У другій половині дня та ввечері в п'ятницю у столиці очікується невеликий дощ.

"Початок найніжнішого весняного місяця, квітня, на вихідні, прийде із скромним потеплінням та західними дощами. А ось у понеділок очікується чергове похолодання і навіть знову сніг. Тепла погода затримається лише на крайньому сході України. Тому тримайте голову та настрій у рівновазі, не легковажте стрибками атмосферного, артеріального тиску та температури повітря. Справжнє тепло ще буде. Легку одежу та темні окуляри ще будемо обов'язково носити та милуватися квітами у квітні", – додала Діденко.

Наприкінці березня в українські Карпати повернулася справжня зима. Вчора на горі Піп Іван Чорногірський вдарив сильний мороз -16°С.

Піп Іван або Чорна Гора – одна з найвищих вершин українських Карпат заввишки 2020,5 м.

Зараз ви читаєте новину «Березень завершиться холодом: оновлений прогноз на завтра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі