понеділок, 09 серпня 2021 15:02

Баста дав концерт в Одесі. Кількість його фанатів вражає
5

8 серпня в Одесі був концерт Басти
Фото: dumskaya.net
За порядком під час виступу слідкувала поліція
Фанати вишикувалися в довгу чергу, аби потрапити на концерт
Концерт провели в нічному клубі "Ібіца"
Люди на концерті забули про карантинні обмеження

Російський репер Баста (Василь Вакуленко) 8 серпня дав концерт в одеському клубі "Ібіца".

Біля входу в клуб утворилася величезна черга, в якій люди забули про карантинні обмеження: не дотримувалися соціальної дистанції і стояли без масок, повідомляє РБК-Україна.

Згодом сам репер опублікував відео з виступу. На ньому видно натовп шанувальників, які підспівували виконавцю.

2017 року Баста потрапив у чорний список Міністерства культури як діяч, який становить загрозу національній безпеці України. Причина - відвідування окупованого Криму. Заборона діяла до 16 вересня 2020 року, після чого обмеження зняли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Баста, який топтався окупованим Кримом, сидить у ресторані на Хрещатику - Стерненко

За словами активіста Сергія Стерненка, артист обирав найкращу пісню про кримський міст, де в приспіві лунають слова "Кримський міст з'єднав два береги Росії". Також артист знімався в Криму у фільмі "Кеди", де грав роль російського військового, який служить у Криму.

Про приїзд Басти в Україну стало відомо наприкінці липня. В СБУ зазначили, що трирічний термін заборони на в'їзд закінчився, а після цього репер не порушував українське законодавство, зокрема, не відвідував окупований Крим. Формально підстав для заборони на в'їзд Басти на цей момент немає.

Зараз ви читаєте новину «Баста дав концерт в Одесі. Кількість його фанатів вражає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі