понеділок, 03 травня 2021 17:12

Баста, який топтався по окупованому Криму, сидить в ресторані на Хрещатику - Стерненко

Громадянин Російської Федерації Василь Вакуленко, відомий під сценічним ім'ям Баста, сидить у ресторані в центрі Києва. Про це повідомив у Facebook громадський активіст Сергій Стерненко.

"Прямо зараз в Києві на Хрещатику у ресторані Мокко сидить громадянин РФ Васілій Вакуленко, він же Баста.

Басту пустили в країну попри те, що він раніше відвідував окупований Крим і брав участь у заходах, які пропагують його окупацію.

Деталі згодом", - повідомив Стерненко.

Тим часом компанія Karabas.com анонсує два концерти Вакуленка у столиці.

 

"Служба безпеки України, ви як там?", - Стерненко тегнув сторінку СБУ у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кварталівський" бізнес в Росії збільшив прибутки

У вересні 2017 року СБУ повідомляла Вакуленку про заборону в'їзду на територію України на 3 роки. Він давав концерти в окупованому Росією Криму.

"Дзвони в поліцію, хай перевірять документи покидька", "Баканову дзвонили за того чорта?", "Йде восьмий рік війна, візовий режим з рашею досі не введений, от і шастають всякі", "Щось згадалися кадри, як нещодавно Познера грузини "зустріли", - пишуть користувачі Facebook.

Українські прикордонники пообіцяли належним чином "зустріти" російського стендапера Івана Абрамова, який гастролював в окупованому Росією Криму.

Восьмий рік триває агресія РФ проти України. У березні 2014-го російський окупант захопив Крим. Також російська армія захопила райони Донецької і Луганської областей. Там діють російські окупаційні адміністрації.

Зараз ви читаєте новину «Баста, який топтався по окупованому Криму, сидить в ресторані на Хрещатику - Стерненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі