середа, 31 січня 2018 20:05

"Банкою "Marmite" можна нагодувати кілька бійців" - волонтери оголосили акцію

Волонтери у Великобританії оголосили початок акції "Солдату - по "Мармайту".

Останні чотири роки місцеві активісти передають в Україну спеціальну поживну пасту "Мармайт" для бійців АТО. Вона має велику поживність та набір необхідних вітамінів, пише у себе на Facebook волонтерка Ірина Міллер.

Паста виготовлена на основі екстракту дріжджів з додаванням вітамінів групи Б, фолієвої й нікотинової кислот та трав. Правильні пропорції приготування вже 110 років тримають в секреті. Сьогодні є різновидом суто англійського сніданку.

Автор: Iryna Miller
  Marmite - паста, яку використовує англійська армія
Marmite - паста, яку використовує англійська армія

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна змінюється завдяки волонтерам, а не державі - Наталя Пасічник

400-грамова банка "Мармайту" в Британії коштує 4,65£ або 158 грн. 200-грамова — 2,40£, або 95 грн. В Україні його можна замовити через інтернет за 250 грн.

"Ті, хто живе в Україні і хоче підключитися до акції "Солдату -- по "Мармайту", купіть хоча б одну банку й передайте волонтерам. Так, ціна доволі кучерява, але можна скинутися і однією маленькою баночкою нагодувати кілька десятків здоровенних чоловіків, які нас захищають", - каже ініціатор акції.

Автор: facebook.com/KaterynaStulen
  Партія "Marmite", яку отримали волонтери 27 січня
Партія "Marmite", яку отримали волонтери 27 січня

Паста підходить бійцям, які довго знаходяться на важкодоступних позиціях чи засідках. Останню партію з Англії передали 27 січня.

"Вони будуть передані хлопцям, яким вони найбільше потрібні, і які оцінять, - снайперам (можуть добу перебувати в лежанні), розвідці (проходять величезні відстані, взявши з собою тільки найнеобхідніше), спецназ (екстримзавдання в екстримумовах за екстримкороткий час)", - розповідає волонтерка Катерина Стулень.

Автор: facebook.com/KaterynaStulen
  Партія "Marmite", яку отримали волонтери 27 січня
Партія "Marmite", яку отримали волонтери 27 січня

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Придбали безпілотник для бійців АТО" - українка розповіла, як гуртуються наші в Італії

Всі хто хоче допомогти у закупках цього продукту адрес доставки — Київ, "Нова пошта", відділення N42, Катерина Стулень. Тел. (099) 248 31 93.

Зараз ви читаєте новину «"Банкою "Marmite" можна нагодувати кілька бійців" - волонтери оголосили акцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі