вівторок, 10 травня 2011 17:15

Байкери святкували весілля з вишиванками і 75 кг сала
18

Фото: Фото: В’ячеслав Ромодан

Минулих вихідних у Білогрудівському лісі поблизу Умані на Черкащині близько 500 байкерів з України, Росії та Білорусі святкували весілля. Уманці Ірина, 22 роки та журналіст Володимир Гамалиця, 30 років, зіграли байкерське весілля в українському стилі.

"Ми мали одружуватися ще у вересні. Але потім вирішили перенести весілля на травень. Оскільки я більше 5 років у байкерській тусовці, то і весілля хотіли зіграти у цьому стилі. Замість карети і коней у нас були автобус і колона з 40 залізних коней", - розказав Володимир.

На мотоциклах приїхало близько 300 байкерів, решта – добирались поїздом, машинами чи автобусами.

Наречений був одягнений у джинсах та вишиванці, наречена у білій сукні зі шлейфом. Виїзну церемонію розпису провели біля єдиного в Україні пам'ятнику Івану Гонті, що в місті Христинівка за 30 км від Умані.

Розпис у свідоцтві ставлять моторним мастилом. Замість шампанського молодята підіймають дубові келихи з сидром. По закінченню церемонії гості починають обливати ним з пляшок молодят і оточуючих. Продовжити святкування всі направляються в табір у лісі.

"На фуршет я приїхав весь солодкий від сидру, - поділився Володимир. - Через погоду від весільного танцю відмовились. Мали танцювати в полум'ї з фаєр-шоу. Але від дощу розмокла земля і Іра на каблуках не могла б там кроку ступити. Тому обійшлися лише фаєр-шоу. Обручки для одруження виливали зі срібла. Зробили їх у вигляді протекторів шин мого мотоцикла".

Гостей вирішили пригощати продуктами виключно черкаського регіону.

"4 бочки сидру з заводу, що у Золотоноші, овочі з місцевого тепличного комбінату, риба – місцевого підприємства. Взяли 75 кг сала. Були також фрукти, нарізки. На гаряче подавали зранку борщ, а по обіді плов. Зварили два 200-літрові казани цих страв. А 100-кілограмовий торт нам подарувало підприємство "Уманьхліб" На ньому було зображення мотоцикла та дві обручки у вигляді колеса. Торт розрізали справжньою шаблею і їли його з неї", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «Байкери святкували весілля з вишиванками і 75 кг сала». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі