субота, 31 липня 2010 17:40

У Львові сотні байкерів проїхались шляхами Євро-2012 (ФОТО)
14

Півтори сотні байкерів з'їхалися до Львова на третій щорічний парад учасників Європейської федерації мотоклубу "Ґолд Вінґ". У п'ятницю ввечері мотоциклісти проїхалися містом від аеропорту до стадіону, який будується до футбольного турніру Євро-2012. Припаркувались на площі Ринок. Усі байкери на дорогих мотоциклах, зі шкіряними сидіннями та потужними аудіосистемами. Вартість машин — $25–150 тис. На бензобаці кожного — символ: знак зодіаку або талісман. На власниках шкіряні куртки та штани, на голові шолом або капелюх.

Навколо байкерів зібралася сотня городян. Діти та дорослі вмощуються на мотоциклах, фотографуються та сигналять один одному. "До чемпіонату Європи з футболу залишилось ще два роки, але зацікавлення європейців до нашого міста зростає з кожним днем. Тому ми запропонували провести парад на мотоциклах по маршруту футбольних уболівальників. Це найпопулярніші місця – аеропорт, стадіон, готелі," - каже Соломія Білонога з департаменту "Євро 2012" Львівської міської ради.

До європейської федерації входять 30 тисяч власників мотоциклів "Хонда Ґолд Вінґ" із 23 країн. Україну прийняли три роки тому. "Львів зручний географічним розташуванням. Окрім того, європейці тут як вдома, - розповів президент клубу Валентин Мазуренко. Приїхали німці, словаки, чехи, поляки. Орендуємо на чотири дні базу "Гранд Резорт" за містом, їздимо на екскурсії. В останній день проведемо парад націй. Байкери проїдуть містом під прапорами своїх держав," - каже президент клубу Валентин Мазуренко.

Фото: Ігор Хомич/Gazeta.ua

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Львові сотні байкерів проїхались шляхами Євро-2012 (ФОТО) ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі