середа, 18 жовтня 2023 17:13

Байден - Фредді Крюгер, Мадонна - відьма, а Маск - опудало: художник показав моторошні образи відомих людей
7

Джо Байден у образі повелителя жахів Фредді Крюгера
Фото: Duncan Thomsen
Дональд Трамп у образі гарбуза
Ріші Сунак в образі графа Дракули
Борис Джонсон перевтілився у дядечка Фестера із "Сімейки Адамсів".
Ілон Маск став моторошним опудалом

Британський художник і фотограф Дункан Томсен створив моторошні образи світовим знаменитостям за допомогою нейромережі.

Для своїх робіт він використовував різних культових хорор-персонажів із кіно та літератури.

Художник зобразив очільника Білого дому Джо Байдена у образі повелителя жахів Фредді Крюгера, а Дональда Трампа перетворив на гарбуз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не вбивайте павуків і не обертайтесь на дорозі: що заборонено робити на Геловін

Прем'єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак був представлений в образі графа Дракули, а його попередник Борис Джонсон перевтілився у дядечка Фестера із "Сімейки Адамсів".

Американський мільярдер Ілон Маск став моторошним опудалом, а поп-діви Мадонна та Бейонсе приміряли на себе образи відьом.

Наймістичніше свято жовтня Геловін будуть святкувати у ніч на 1 листопада. Це популярне найдавніше свято США потрапило до України наприкінці 90-х років. Щороку воно набуває все більшої популярності.

Вперше це слово згадується в XVI столітті як шотландське скорочення від англійської фрази "All Hallows Even", тобто "Вечір Усіх Святих". Геловін сягає своїм корінням дохристиянського періоду, а саме часів, коли на території сучасних Шотландії та Ірландії проживали стародавні кельти. Кельти ділили рік на дві половини: темну (зиму) і світлу (літо). Вважалося, що темна починається наприкінці жовтня, адже саме в цей період закінчували збирати урожай. Святкування проводили сім днів, але головні події припадали на ніч проти 1 листопада.Цей празник називали "Самайн" і був широко поширений у народів Британських островів.

Зараз ви читаєте новину «Байден - Фредді Крюгер, Мадонна - відьма, а Маск - опудало: художник показав моторошні образи відомих людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі