неділя, 16 березня 2014 00:36

Аваков і Наливайченко вимагають від українців роззброїтись

Аваков і Наливайченко вимагають від українців роззброїтись
Фото: tsn.ua

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков та голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко закликали українців здати в органи МВС нелегальну вогнепальну зброю.

Зокрема, як повідомила прес-служба міністерства, Аваков і Наливайченко виступили із таким зверненням у зв'язку з надзвичайною суспільно-політичною ситуацією, що склалася в країні, загостренням криміногенної обстановки і системними провокаціями з боку іноземних громадян в Криму і на південному сході України.

"Ми закликаємо і вимагаємо від усіх громадян негайно здати в органи МВС вогнепальну зброю, що не є законно зареєстрована належним чином", - йдеться у заяві.

Вони також наказали працівникам МВС та СБУ негайно приступити до виявлення незаконної зброї, її вилучення та безумовного і ретельного притягнення до відповідальності всіх осіб, які не здали зброю, "по всій строгості закону незалежно від політичної приналежності та участі у громадських формуваннях правопорядку".

"Ми повинні разом негайно зупинити насильство на вулицях наших міст і захистити життя і здоров'я людей. Це безпека кожного із нас, наших родин, усіх громадян", - резюмували очільники силових структур.

Зараз ви читаєте новину «Аваков і Наливайченко вимагають від українців роззброїтись». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі