неділя, 07 травня 2023 06:00

Астрологиня назвала три знаки зодіаку, яким вдасться повернути у своє життя багатство та успіх – гороскоп на вихідні

Астрологиня назвала три знаки зодіаку, яким вдасться повернути у своє життя багатство та успіх – гороскоп на вихідні
Вихідні – не найкращий час для навчання. Важко буде зосередитися, підводитиме пам'ять. Фото: pixabay.com

6-7 травня справи почнуть налагоджуватися. Відчуєте у собі бажання долати перешкоди та обганяти конкурентів. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Після напруженого робочого тижня потрібно буде гарно відпочити, аби відновити свою працездатність, - говорить астрологиня. – Подбайте про здорове харчування. Пам'ятайте про підвищену небезпеку харчових отруєнь. Брати роботу додому на вихідні не бажано. Голова працюватиме погано. Не найкращий час для навчання. Важко буде зосередитися, підводитиме пам'ять. Левам, Водоліям і Терезам вдасться повернути у своє життя багатство і успіх. Вдаватиметься більше, ніж іншим знакам. Будьте легкими на підйом, не бійтеся труднощів".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Відкладіть серйозну літературу. Читайте те, що допомагає вам розслабитися. Оминайте галасливі компанії. Надмірний шум викликатиме втому.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Не обіцяйте іншим того, чого виконати не можете. Невдалий час, аби купувати ноутбуки і смартфони. Частіше перебувайте на свіжому повітрі. Забезпечте собі повноцінний сон. Особливо корисними будуть водні процедури.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Цікавтеся життям коханих та дітей, пропонуйте їм свою допомогу. Знайдіть час, аби вислухати і щось порадити. За роботою ризикуєте багато чого пропустити. Зачекайте з початком будівництва та ремонтом до вівторка.

Рак (22 червня – 22 липня)

Отримаєте нагороду за те, що було зроблено раніше. Вдало пройде презентація, з'являться нові клієнти. Чекайте на винагороду та похвалу. В особистому житті виникатимуть проблеми, бо багато що не договорюєте коханим. Може з'явитися недовіра між закоханими.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Залишайтеся впевненими у власних силах. Зараз вам вдаватиметься більше, ніж іншим. Але варто відтермінувати операційні втручання, придбання автомобілів та мотоциклів. Найкращою інвестицією зараз стануть діти. Не економте на гуртках і додаткових заняттях.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не відволікайтеся на справи інших. Більше дбайте про власні інтереси. Цікаві пропозиції щодо працевлаштування отримаєте наступного тижня. Зараз варто як слід відпочити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто відкриє у собі суперздібності і почне заробляти більше за інших – фінансовий гороскоп на травень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Дратуватиметеся, що вас не чують кохані та діти. Часто зникатимете з дому у пошуку пригод. Отримаєте задоволення від спілкування з друзями. Не перевантажуйте печінку. Перейдіть на дієтичне харчування.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Сердитиметеся на себе, що швидко розтратили зароблені гроші. Набридне економити. Задумаєтеся над тим, як заробляти більше. Цінні поради цього дня дадуть друзі. Варто зустрітися на кілька годин і побалакати за чашкою кави чи келихом вина.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Ви оптимістично дивитиметеся у майбутнє. Але вихідні зроблять вас більш нерішучими. Не відмовляйтеся від того, що задумали. Не допускайте переїдання. Легко можете набрати зайву вагу.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Вдалий час, аби почати відпустку. Фінансова ситуація покращиться. Відкладіть частину заробленого на покупку, яку давно планували. Важко буде дійти згоди з рідними.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Вдалий час, аби вирушити у відпустку. Організм потребує відпочинку. Відволічіться, присвятіть час собі та близьким. Вже через тиждень з новими силами включайтеся у роботу. Тоді легко надолужите відкладені справи. На руки отримаєте солідну суму. Не скупіться, витратіть частину коштів на себе.

Риби (21 лютого – 20 березня)

На вихідних будете роздратованими. Із себе може вивести будь-яка дрібниця. Не перевантажуйте себе роботою. Нагадає про себе втома. Але відчуття перспективи окрилятиме. Відчуєте себе господарем ситуації.

Астрологиня розповіла, скільки затемнень побачать українці цього року.

Зараз ви читаєте новину «Астрологиня назвала три знаки зодіаку, яким вдасться повернути у своє життя багатство та успіх – гороскоп на вихідні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі