четвер, 10 жовтня 2019 07:00

Астролог розповіла, чим здивує 10 жовтня

Астролог розповіла, чим здивує 10 жовтня
Фото: stb.ua

У четвер 10 жовтня не давайте поспішних обіцянок. Особливо у першій половині дня. Виконати їх ви не зможете. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Не бажано братися за кілька справ одночасно, - каже астролог. - Можливості уваги і пам'яті будуть обмежені. Заведені у цей день романи будуть яскравими, але швидкоплинними. Під час вибору покупки не зосереджуйтеся на її зовнішньому блиску. Довіряйте своїй інтуїції. Вона стримуватиме вас від хибних кроків та рішень. Гарний день для початку нового курсу оздоровчих процедур. Будете здивовані результатом".

Овен

Це найбільш несприятливий день тижня. Зведіть витрати до мінімуму. Не варто йти до шефа з проханням про підвищення заробітку.

Телець

У повсякденному житті якісних змін не відбудеться. Не захоплюйтеся романтичним листуванням з незнайомцями. Це безперспективно.

Близнюки

Очікувані гроші прийдуть вчасно. Не слід купувати офісну техніку та комп'ютери. Є висока вірогідність придбати пошкоджені речі.

Рак

До приходу основного заробітку доведеться ще трохи зачекати. Перегляньте список запланованих покупок. Бажано його суттєво зменшити.

Лев

Рівень доходів залишатиметься без змін. Вам поталанить з цікавими пропозиціями. Але азартних ігор краще уникати.

Діва

Приймати швидкі рішення небезпечно. Не перебільшуйте своїх чеснот. Ви подобаєтеся оточуючим і без прикрас. Менше говоріть. Нехай красномовними будуть ваші вчинки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Астролог попередила, чого не можна робити наступного тижня

Терези

Коштів вистачатиме на все необхідне. Надлишку грошей не буде. Зачекайте з великими покупками. Якість куплених речей не задовольнятиме вас.

Скорпіон

Без грошей ви не залишатиметеся. Не прагніть швидкого заробітку. Ваша економіка може постраждати від невдалих спроб. Хай усе йде за усталеним графіком.

Стрілець

Серйозних проблем у сфері фінансів не очікується. Не слід у цей день займатися переоснащенням професійного обладнання. На коханих сильно впливатиме їхнє оточення. Тож шлях до серця милих варто шукати через їхніх друзів і родичів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вершини досі засніжені: показали мальовничі фото Карпатських гір

Козеріг

Випадковості у цей день не буде. Сприймайте збіг обставин як дарунок долі. Перерване спілкування з давніми знайомими варто поновити. Воно буде цікавим для вас.

Водолій

Після здійснення невідкладних виплат на руках залишиться невелика сума. Доведеться жити в економному режимі. Виявляйте свої почуття через турботу про близьких.

Риби

Забудьте про дрібні недоліки своїх партнерів. Придивіться уважніше до їхніх чеснот. Виявляйте турботу та піклування до дітей та коханих.

Синоптики розповіли, коли настане бабине літо і якої погоди чекати на Покрову.

Зараз ви читаєте новину «Астролог розповіла, чим здивує 10 жовтня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі