неділя, 06 жовтня 2019 20:00

Астролог попередила, чого не можна робити наступного тижня

Астролог попередила, чого не можна робити наступного тижня
Не вдалий час для купівлі побутової техніки, ремонту дому чи авто. Фото: astrozodiac.net

З 7 по 13 жовтня Місяць зростає і віддаляється від Землі. Погіршується здатність адекватно сприймати усе, що відбувається навколо. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Люди часто діятимуть, не роздумаючи, - говорить астролог. - Через впертість нароблять помилок. Менш надійними здаватимуться кохані та бізнес-партнери. Ні на кого буде покластися. Захочеться гарантій. Не вдалий час для купівлі побутової техніки, ремонту дому чи авто. Якщо перенести придбання не можна, стежте, аби правильно були оформлені гарантійні талони. Не варто робити косметичні та пластичні операції. Побічних ефектів важко уникнути".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не суньте носа у чужі справи. Займіться самовдосконаленням. Заробітна плата затримається. Позбавтеся заборгованостей. Не обтяжуйте себе додатковими виплатами на другу половину осені.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Шокує зміна курсу валют. Дечим доведеться пожертвувати, аби не втратити роботу, стосунки. Зараз слід більше віддавати, ніж брати. Тоді вдасться уникнути стресу.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Часто діятимете наосліп. Якщо хочете чогось досягти, думайте на кілька кроків вперед. Не спішіть щось комусь доводити. Фінансової підтримки потребують родичі. Не відмовляйте у допомозі.

Рак (22 червня – 22 липня)

Усюди поспішатимете, та мало куди встигнете. Часто перебуватимете у стресовій ситуації. Не намагайтеся скрізь підстрахувати дітей і коханих. Більше їм довіряйте і дозвольте приймати рішення самостійно.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Те, що було напрацьовано раніше, мало допомагатиме вам вирішити якісь проблеми. Доведеться забути про консерватизм і шукати нові підходи. Таланитиме терплячим і креативним.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Бережіть свої заощадження. Не вкладайте гроші у чужу справу. Більше втратите, ніж заробите. Утримайтеся від пліток про друзів. Підірвете власний авторитет і наживете ворогів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Супрун порадила, де брати вітаміни восени, і склала корисне меню для українців

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Важко буде втриматися на своїх позиціях. Навколо – багато охочих підірвати ваш авторитет. Справи складатимуться не так, як сплануєте. Готуйтеся змінювати свої задуми і постійно корегувати власні дії.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Постійно знаходитиметеся не там, де треба. Життя нагадуватиме біганину по колу. Повірте у власні сили. Витрачати гроші на свої забаганки поки зарано. Дорогі вам люди постійно порушуватимуть обіцянки. Це засмучуватиме.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Дефіциту коштів не буде. У п'ятницю отримаєте преміальні. Кохані дивуватимуться вашій непедбачуваності. Ви стосунки сприйматимете як пригоду. Партнери через це почуватимуться самотніми.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Використайте цей час, аби просунутися вперед і заробити більше. Удосконалюйте власний імідж. Більше коштів витратіть на одяг та авто. Підтримуйте теплі стосунки з сусідами. Вони не раз стануть у нагоді.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Досить чогось сильно забажати, як все почне збуватися. Визначтеся із напрямком своєї діяльності. Легко і швидко отримаєте те, чого хочете. Гарно пройдуть відрядження. Додаткова робота принесе високі заробітки.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Усе складеться якнайкраще. Ви бачитимете перспективи і матимете вдосталь сил, аби впливати на події. Якщо хочете щось у житті змінити, починайте діяти. Результатом будете задоволені.

Астролог розповіла, чого чекати від перших вихідних жовтня і чому слід сходити на побачення.

Зараз ви читаєте новину «Астролог попередила, чого не можна робити наступного тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі