четвер, 29 серпня 2019 07:00

Астролог назвала знаки, які зароблятимуть найбільше

Астролог назвала знаки, які зароблятимуть найбільше
Це доба напередодні молодика. Знижується працездатність. Фото: stb.ua

29 серпня - день епатажних особистостей і яскравих відкриттів у світі моди. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"У гонитві за екстравагантністю не втрачайте свого обличчя. Змінювати імідж саме зараз небезпечно. Підібрати усі деталі нового образу зі смаком не вдасться, - говорить астролог. – Не час оновлювати гардероб. Куплені цього дня речі не носитимуться. Це доба напередодні молодика. Знижується працездатність".

За словами астролога, активізуються феміністичні настрої.

"Жінки пристрасно боротимуться за рівні права з чоловіками, - каже Максимова. - На заробітки не доведеться жалітися Овнам і Козерогам. Найбільше грошей отримають Близнюки, Діви і Скорпіони. Стрільцям і Левам доведеться економити".

Овен

Будьте готові до несподіванок. Грошей буде вдосталь. Через необачність близьких людей можете понести чималі матеріальні втрати. Запланована поїздка обійдеться невиправдано дорого.

Тілець

День програшних справ. За більшість товарів та послуг доведеться переплачувати. Варто подумати над доцільністю деяких фінансових кроків.

Близнюки

Виявляйте активність на роботі. Не лінуйтеся. Ваша старанність буде достойно оцінена. Рівень доходів може значно підвищитися. Приймати запрошення на нову посаду краще наступного дня.

Рак

Невдачі супроводжуватимуть вас зранку. Після обіду справи просуватимуться більш вдало. Не допускайте фінансового ризику. Пильнуйте за гаманцем.

Лев

Задовільного заробітку не буде. Вигідно розпорядитися коштами навряд чи зможете. Відчуватиметься втома. Бажатиметься спокою. Побудьте на самоті. Зустрічі не принесуть особливих вражень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль привезла в Україну сина Веніаміна

Діва

Пошуки нового партнера не дадуть позитивного результату. Займіться справами, що давно відкладалися. Час розпочати боротьбу з остеохондрозом.

Терези

Переплата за покупку не гарантуватиме високої якості. Не викидайте гроші на вітер. Не давайте людям у користування свої речі. Їх швидко зіпсують.

Скорпіон

Фінансові операції проходитимуть вдало. Не женіться за надприбутками. Відкладіть частину грошей на потреби дітей. Турбуватиме бурчання у животі. Зменшуйте кількість вуглеводів у денному раціоні.

Стрілець

Проживіть цей день економно. Не беріть у банку гроші під заставу майна. Повернути їх вчасно не зможете. Партнери виявлятимуть ініціативу. Не залишайтеся безпристрасними. Вечір обіцяє бути цікавим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка малює неймовірні картини оголеними грудьми

Козеріг

Наднормова робота не збільшить зарплатні. Говорити з керівництвом про підвищення заробітку не слід. Розраховуйте на наявні гроші.

Водолій

Надходження прибутків треба трохи зачекати. У скруті покладайтеся на друзів. Вони зможуть надати матеріальну підтримку. Не довіряйте вирішення власних особистих проблем посередникам. Вони лише ускладнять ситуацію.

Риби

Розширюйте коло знайомих. До вас добре поставляться у новій компанії. Спілкування буде плідним і цікавим. Не дозволяйте себе ошукати. Перевіряйте гроші на ринку.

29 серпня відзначиться зниженням температури. Синоптики розповіли, чи варто чекати дощів.

Зараз ви читаєте новину «Астролог назвала знаки, які зароблятимуть найбільше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі