четвер, 03 листопада 2022 06:00

Астрологиня назвала три знаки зодіаку, які досягнуть усього бажаного – гороскоп на 3 листопада

Астрологиня назвала три знаки зодіаку, які досягнуть усього бажаного – гороскоп на 3 листопада
Настає зоряний час для Стрільців, Тельців і Водоліїв. Фото: pixabay.com

3 листопада прислухайтеся до інтуїції. Вона не підведе. Таланитиме людям творчим і працьовитим. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Шукайте нестандартних рішень, якщо хочете обігнати конкурентів, – каже астрологиня. – Колишній досвід не стане у пригоді. Результативнішими будуть нові підходи до розв'язання поточних завдань. Годі скиглити й опускати руки. Багато доведеться змінити через аварійні вимкнення електропостачання. Дехто буде змушений перейти на нічну зміну роботи. Але це не привід відмовитися від задуманого. Стрільці, Тельці й Водолії досягнуть усього, чого забажають. Це ваш зоряний час. Не зупиняйтеся на досягнутому, не засмучуйтеся. Найкращими ліками буде гарний сон і піднесений настрій".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Задумаєтеся над пошуком нового місця роботи. Не погоджуйтеся на першу ліпшу пропозицію. З усіх запропонованих варіантів оберіть найцікавіший.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Зосередьтеся на головному. Не уникайте проблем. Навчіться їх розв'язувати. Багато клопоту завдаватимуть діти. Допоможіть їм налагодити стосунки з однолітками.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Відсидітися в тіні не вдасться. Доведеться перевчатися і набувати нового досвіду. Долайте нерішучість, інакше вас витіснять активніші конкуренти.

Рак (22 червня – 22 липня)

Зацікавитеся випічкою, пошиттям і ремонтом одягу. Хобі дасть змогу заробити більше, ніж основне місце роботи. Стане у пригоді знання іноземних мов.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Зміна місця проживання не покращить побутових умов. Нове житло потребуватиме додаткових внесків на ремонт чи реконструкцію. Не заощаджуйте на опаленні. Це спровокує цвіль в оселі.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Розпочнете день з мінімальною сумою в кишені. Але незабаром все зміниться на краще. Розкривайте свої здібності й таланти. Це допоможе здолати скруту й пережити кризу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто раптово розбагатіє і знайде хорошу роботу – фінансовий гороскоп на листопад

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Придбання нової квартири не буде вдалим. Якщо плануєте купувати нерухомість, довірте це чоловікові чи дружині.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Заощаджені кошти краще в щось вкласти. Вони знеціняться. Купуйте житло чи авто, але не в кредит. Не варто переїжджати в іншу країну. Прижитися там буде важко.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Грошей у кишені багато, але одна за одною спливатимуть заборгованості. Зміна керівництва, погіршення умов роботи чи закриття підприємства, на якому працюєте, змусять шукати нове місце роботи.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Багато хто навернеться до релігії та ізотерики, зацікавить паломництво. Вирушатимете на пошуки сил і духовної підтримки. Відкладіть ремонт.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

На вас чекають успіхи в навчанні. Опановуйте іноземну мову, захищайте дисертацію. Легко буде позбутися зайвих кілограмів. Дотримуйтеся дієти.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не женіться за престижними речами. Дорожче не означає краще. Цінуйте старих друзів. Нові знайомі завдадуть багато клопоту.

У листопаді відбудуться кардинальні зміни в особистому житті. Астрологиня здивувала любовним гороскопом на листопад.

Зараз ви читаєте новину «Астрологиня назвала три знаки зодіаку, які досягнуть усього бажаного – гороскоп на 3 листопада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі