неділя, 01 травня 2022 12:34

Спецтема: Війна Росії проти України

Артилеристи ЗСУ ефектно розтрощили колону російських танків

Артилеристи ЗСУ ефектно розтрощили колону російських танків
Українські захисники знищили колону російської техніки. Фото: tsn

Українські військові знищили колону важкої техніки російських загарбників.

Завдяки роботі одного з артилерійських підрозділів, перша машина окупантів палала вже через п'ять хвилин, як їх виявили українські розвідники. Про це інформує Оперативно-тактичне угруповання "Схід" у Фейсбук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ успішно мінусують російські безпілотники: фото

"Днями російські фашисти вчергове вирішили атакувати позиції українських захисників, однак, завдяки професійній роботі військовослужбовців, колону було вчасно виявлено.

Тут треба віддати належне особовому складу артилерійської розвідки. Надалі вони не менш успішно корегували вогонь артилерії, в результаті чого чотири танки знищили, а рештки "визволителів" відмовились від виконання завдання", - йдеться в повідомленні.

"Рішуче можна сказати, що роки підготовки та реформ не пройшли даремно, і українські воїни-артилеристи продовжують наносити максимального ураження живій силі та техніці російських окупантів", - наголосили в Оперативно-тактичному угрупованні "Схід.

Втрати російських окупантів в Україні на 1 травня становлять приблизно 23,5 тис. осіб.

Зараз ви читаєте новину «Артилеристи ЗСУ ефектно розтрощили колону російських танків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі