четвер, 06 грудня 2018 15:58

Артему Коліснику на післяопераційну реабілітацію потрібно зібрати 13 тис. грн

Артему Коліснику на післяопераційну реабілітацію потрібно зібрати 13 тис. грн
8-річний Артем Колісник із Кропивницького хворий на ДЦП. Фото надане Світланою Колісник

8-річний Артем Колісник із Кропивницького хворий на ДЦП. Дитині мають робити операцію на ногах. Опісля буде реабілітація, курс якої становить близько 13 тис. грн.

"Артемчик народився на місяць раніше. Мене вирішити прокесарити, бо плоду не вистачало кисню. За кілька годин дитина раптово почала синіти, був набряк мозку. Додому нас виписали за 2 місяці. У 6 місяців Атемчику поставили ДЦП. Від самого початку намагаємося постійно їздити на реабілітацію. Але через брак коштів не завжди вдається.

Тепер Артемчику мають оперувати ніжки, підрізати натягнуті м'язи. Опісля обов'язково маємо пройти курс реабілітації в Трускавці. Коли до Кропивницького приїжджала Супрун, сказала, що безкоштовних путівок для таких дітей не буде. Мовляв, батьки мають справлятися власними силами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сирота Ольга Хижнякова благає допомогти на дві операції на хребті

На операцію ми трохи зібрали грошей. Будемо робити у Житомирській дитячій обласній лікарні. Там це виконують лазером. Ми стали на чергу. На реабілітацію треба буде їхати до Трускавця. Туди грошей немає. Прошу людей допомогти, хто стільки зможе. Буду вдячна за будь-яку допомогу", - сказала Gazeta.ua Світлана Колісник.

Реквізити для допомоги:

Карточка Приватбанку: 5168 7573 5445 2361 (Колісник Артем Володимирович).

Контакти Світлани Колісник: 0 (99) 366 02 18.

Зараз ви читаєте новину «Артему Коліснику на післяопераційну реабілітацію потрібно зібрати 13 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі