вівторок, 02 жовтня 2012 17:49

Андрій Пінчук: "Досить наступати на ті самі політичні граблі"
5

2 жовтня 2012 року Всеукраїнська молодіжна громадська організація "Молоді регіони" провела акцію "ЗаГРАБЛЕНА країна". Як повідомляє прес-служба "Молодих регіонів", активісти "Молодих регіонів" дали кожному бажаючому можливість повчитись на власних помилках і, що жодного разу не практиковано до цього, понаступати на граблі не зі шкодою для себе, а з вигодою, адже попереду вирішальний для кожного українця час – вибори, коли ці граблі під ногами можуть "вилитись" у непоправну помилку.

До того ж кожний інструмент народного господарства мав обличчя багатих на обіцянки опозиціонерів: Арсенія Яценюка, Олександра Турчинова, В'ячеслава Кириленка, Андрія Парубія, Григорія Немирі, Сергія Власенка.

"Екклезіаст писав: "Час розкидати каміння і час його збирати". Українським виборцям залишилось зовсім небагато часу для того, щоб остаточно визначитись зі своїми політичними переконаннями. Це те рішення, яке значно вплине на життя кожного, кардинально змінить долю країни", – заявив народний депутат України, голова ВМГО "Молоді регіони" Андрій Пінчук.

"Досить наступати на ті самі політичні граблі. Певен, український народ вже усвідомив цю просту життєву істину. Не варто плекати марних ілюзій. Потрібно судити ефективність роботи за її реальними результатами, а не порожніми словами та обіцянками, кинутими на вітер. Партія регіонів не словом, а ділом довела, що має чітку та дієву програму розвитку держави.

Завдання кожного свідомого українця – підійти до свого політичного вибору з найвищою мірою відповідальності", – наголосив Андрій Пінчук.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Пінчук: "Досить наступати на ті самі політичні граблі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі