четвер, 12 вересня 2024 10:53

Спецтема: Війна Росії проти України

Активність російських ДРГ на кордоні значно зменшилась

Активність російських ДРГ на кордоні  значно зменшилась
Активність російських ДРГ на кордоні з Україною знизилась. Фото: "Радіо Свобода"

Активність ворожих ДРГ на російсько-українському кордоні останнім часом дещо знизилася.

Про це в ефірі телемарафону 12 вересня повідомив речник ДПСУ Андрій Демченко, передає Gazeta.ua.

"За останній час активність ворожих диверсійно-розвідувальних груп, особливо по Сумському напрямку або ж зі спробами вступати в бій з нашими захисниками, зараз значно знизилася. Ворог не відмовився від своєї диверсійної діяльності - і це ми бачимо і по Сумському напрямку, і по Чернігівському - намагаючись заходити на нашу територію, щоб замінувати певні напрямки, сподіваючись, що українські воїни натраплять на таку пастку. Однак всі складові Сил оборони діють спільно для того, щоб вчасно викривати такі дії ворога", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія потужно атакувала Конотоп - багато руйнувань і постраждалих

У разі фіксації спроби заходу ворожої ДРГ на територію України, Сили оборони адекватно реагують та завдають удари, додав Демченко.

Розпочалась 932-га доба широкомасштабної збройної агресії Російської Федерації проти України. Протягом минулої доби зафіксовано 105 бойових зіткнень, повідомив 12 вересня Генеральний штаб Збройних сил України.

Зараз ви читаєте новину «Активність російських ДРГ на кордоні значно зменшилась». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі