субота, 23 вересня 2023 11:26

Активізація є: Буданов розповів про удари по Криму і знищення ППО Росії

Активізація є: Буданов розповів про удари по Криму і знищення ППО Росії
Атаки дронів підривають віру росіян кремлівській владі. Фото: "Кореспондент"

З середини серпня є певна активізація ударів по Криму.

Україна успішно атакує військову інфраструктуру та об'єкти на окупованому півострові, сказав начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов в інтерв'ю The War Zone.

Знищують і системи ППО противника.

"Коли ми вступаємо в бій із черговим дивізіоном ППО російських військових, їм потрібно думати про те, звідки вони можуть підтягнути ці системи та де вони зможуть терпіти меншу оборону в інших місцях", – пояснив Буданов.

Українські війська роблять дірки в загальній системі протиповітряної оборони окупантів. Системи ППО дуже дорогі, їхнє виробництво вимагає багато часу.

Всі системи ППО Росія звезла на фронт та для захисту Москви.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Німеччина визнала легітимними атаки дронів по Москві

"Ми проріджуємо загальне охоплення ППО ворога. Такі "дірки" потім використовуються для інших цілей. Крім того, виснажуємо запаси ракет ППО російської армії, вони не безмежні. З політичної точки зору – демонструємо неспроможність російських систем ППО якісно виконувати свою функцію. Це робить їх менш прибутковими на світових ринках озброєнь", – зазначив глава ГУР.

Весь світ бачить, що безпілотники все одно атакують Москву, хоч там і встановили ППО. Тому системи ніхто не хоче купувати.

Вплив війни відчувають на собі російське населення та бізнес. Атаки підривають віру росіян у "всемогутній російський режим".

"Вони починають ставити логічні питання, як-от: "Де наша ППО, яка має нас захищати?", та звинувачувати владу, що вона вкрала всі гроші", – пояснив Буданов.

Атакують нафтопереробні заводи, які постачають паливо для армії РФ. Та по заводах, що виробляють комплектуючі для військової техніки.

У Росії 19 серпня невідомий безпілотник завдав удару по аеродрому "Сольци" в Новгородській області. Там знаходилися дальні надзвукові ракетоносці-бомбардувальники Ту-22М3. Повідомляли щонайменше про один пошкоджений літак.

Удари по РФ, зокрема по Москві, продовжуватимуться. Під прицілом всі об'єкти, які пов'язані із російською військовою агресією. Про це сказав представник Головного управління розвідки України Андрій Юсов.

Зараз ви читаєте новину «Активізація є: Буданов розповів про удари по Криму і знищення ППО Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі