вівторок, 30 березня 2021 15:10

Активіста Сорда хочуть покарати за привласнення держнагороди. Орден конфіскували

Підозрюваного у хуліганстві під час акції протесту під Офісом президента Владислава Сорда збираються притягнути до адміністративної відповідальності за незаконні дії щодо держнагород.

Він нібито сказав неправду про нагородження його орденом Богдана Хмельницького, інформує поліція Вінницької області.

"Декілька днів тому в ЗМІ з'явилася інформація про те, що один із учасників подій біля ОП, який вчиняв хуліганські дії, нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня. Правоохоронці провели перевірку, під час якої отримали інформацію з ОП, що вказаний громадянин державними нагородами не нагороджувався", - заявили у відомстві.

Автор: Влад Сорд/Facebook
 

Дії 25-річного вінничанина кваліфікували як незаконні дії щодо держнагород. Орден вилучили і разом із матеріалами адміністративної справи надішлють до суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влад Сорд заснував видавництво "Дім химер", в яке мало хто вірив

Затриманий після акції на підтримку активіста Сергія Стерненка біля Офісу президента вінничанин 25-річний Влад Сорд - ветеран АТО та засновник видавництва "Дім химер". Справжнє ім'я - Владислав Стафійчук, був бійцем 93-ї окремої механізованої бригади із позивним "Змій".

Зараз ви читаєте новину «Активіста Сорда хочуть покарати за привласнення держнагороди. Орден конфіскували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі